Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κατηγορούνται για όλα τα κακά του κόσμου


Ίσως το έχεις κάνει κι εσύ κάποιες φορές, ακόμα και άθελά σου, να υιοθετείς τη γνώμη που έχει ο περισσότερος κόσμος για ορισμένα ζώδια. Στην περίπτωσή τους ισχύει αυτό που λέμε «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα». Την λίστα που θα δεις πιο κάτω, δεν την βγάλαμε από το μυαλό μας, ούτε θέλουμε να πούμε ότι ισχύουν τα εντελώς αντίθετα. Βασιστήκαμε στα Astrovotes που έχουμε κάνει κατά καιρούς και στα αποτελέσματά τους. Η αλήθεια είναι ότι έχουν δώσει αφορμή για πολλά, βεβαίως-βεβαίως, αλλά δε γίνεται να φταίνε για όλα τα δεινά του κόσμου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πρώτος στη λίστα και όχι άδικα. Δεν του έχει βγει μόνο το όνομα, αλλά γενικά έχει την φήμη του κακού. Ποιος φταίει για τα μνημόνια; Ο Σκορπιός! Ποιος φταίει για την τρύπα του όζοντος; Ο Σκορπιός! Ποιος φταίει που βρέχει; Ο Σκορπιός! Για όλα τα στραβά και τα ανάποδα που μπορεί να συμβαίνουν, είναι ο πρώτος που θα σου έρθει στο μυαλό. Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας, είναι δύσκολος, δυσπρόσιτος, αλλά όχι κακός όσο φαίνεται. Έχει τα αρνητικά του, αλλά πιστέψτε μας άλλα ζώδια έχουν πολλά περισσότερα και σίγουρα χειρότερα. Επίσης, ο Σκορπιός τις περισσότερες φορές δεν θα σε πειράξει, αν δεν τον πειράξεις και δεν πας να του τη φέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεύτερος στην λίστα μας και όχι τυχαία. Είναι ίσως ένα από τα πλέον αντιπαθητικά ζώδια για τους άλλους 11 του ζωδιακού. Παρεξηγημένοςόμως είναι ο Αιγόκερως ο έρμος… Δεν είναι ψυχρός, απλώς δεν του αρέσει να κλαίγεται σε όποιον συναντήσει μπροστά του. Δεν είναι τσιγκούνης και παραδοφονιάς, απλά είναι εργασιομανής, τελειομανής και θέλει να φτάσει ψηλά στην ζωή του. Δεν είναι αντικοινωνικός, απλά του αρέσουν οι μικρές παρέες του. Είναι γκαντέμης στη δική του ζωή αλλά δε φέρνει γκαντεμιά στους άλλους. Δεν είναι αγέλαστος. Θα κάνει πλάκα με όσους αντιλαμβάνονται το χιούμορ του. Δεν είναι μπακούρι, είναι επιλογή του να είναι μόνος, αν δε βρίσκει αυτό που ψάχνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρίτοι οι Δίδυμοι και κέρδισαν επάξια μια θέση σε αυτή την λίστα. Και τι δεν έχει ακούσει… Γλύφτης, πέφτουλας, καρφί, σούργελο, ύπουλος, υποκριτής, άπονος, εθισμένος στο σεξ, κουτσομπόλης, άξεστος, «οχιά διμούτσουνη»… Όπως είπαμε λίγο πιο πάνω και για τον Σκορπιό, το ζώδιο αυτό έχει βγάλει μια άσχημη φήμη προς τα έξω. Μπορεί να έχει πολλά στραβά, αλλά και οι υπόλοιποι του ζωδιακού δεν είναι «Άγιοι». Δηλαδή ο Ζυγός δεν είναι κουτσομπόλης; Ή μήπως ο Κριός δεν είναι πέφτουλας. Μήπως δεν είναι άπονη η Παρθένος; Ή ο Τοξότης άξεστος και χοντροκομμένος κάποιες φορές; Εμείς απλά θέλουμε να πούμε ότι ο Δίδυμος δέχεται πυρά ακόμα και όταν δεν φταίει τόσο ο κακομοίρης…

ΚΡΙΟΣ

Στον τελευταίο της… αντιπαθητικής τετράδας, τον Κριό, δε βρίσκουν ούτε ένα προτέρημα. Είναι μπρουτάλ, απότομος, άξεστος, κακός οδηγός, καρφί και εθισμένο στο σεξ. Μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση, όμως δεν παραλείπεται κιόλας από την «νικητήρια» τριάδα. Ένας… σωστός Κριός δε θα χαϊδέψει αφτιά, θα πει την αλήθεια έτσι όπως είναι, αλλά αυτό δεν τον κάνει άξεστο ή το ότι έχει ένα θέμα με την ταχύτητα (δεν είδαμε το ποδαράκι των υπολοίπων να μην πατάει το γκάζι ή να μην ανυπομονεί) δεν τον κάνει χάρο στο τιμόνι. Επίσης, με ελάχιστες έως πολύ μικρές εξαιρέσεις κι όλοι οι άλλοι απολαμβάνουν το σεξ και το θέλουν στη ζωή τους, προφανώς, αλλιώς ο Κριός θα το έκανε… μόνος του, έτσι δεν είναι;

Πηγή: Astrology.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ