Αν θες να δείχνεις πιο ψηλή, επέλεξε αυτό το χρώμα στα παπούτσια σου!


Υπάρχουν μερικά tips για να δείχνεις πιο ψηλή, αναφορικά με τα ρούχα ή παπούτσια που επιλέγεις κι αφορούν το κόψιμο, τα σχέδια, το χρώμα. Κι αν θέλεις να δείχνεις λίγο πιο ψηλή, ποιο είναι το χρώμα στα παπούτσια που πρέπει να επιλέγεις;

Τα tips για να δείχνεις πιο ψηλή πραγματικά βοηθούν και δίνουν την εντύπωση πως είσαι μερικούς πόντους παραπάνω. Είναι μια μικρή ψευδαίσθηση για να… ξεγελάς τους άλλους αλλά και να γεμίζεις με αυτοπεποίθηση. Γιατί το πιο σημαντικό είναι να έχεις εσύ θετική εικόνα για τον εαυτό σου.

Όπως, λοιπόν, οι ρίγες σε βοηθούν να δείχνεις πιο αδύνατη, υπάρχουν και μερικά tips για να δείχνεις πιο ψηλή κι έχουν να κάνουν με το χρώμα των παπουτσιών σου.

Πρέπει να επιλέγεις παπούτσια στο χρώμα του δέρματος (ή ακόμη και παπούτσια see-through) είτε είναι φλατ, είτε είναι τακούνια. Και αυτό γιατί φαίνεται σαν να είναι το πόδι σου πιο ψηλό και δεν γίνεται «διακοπή» του ποδιού από το παπούτσι που είναι σε άλλο χρώμα. Φαίνεται δηλαδή, πιο ενιαίο.

tips για να δείχνεις πιο ψηλή

Τα nude φλατ μπορεί επίσης να λειτουργήσουν για να φαίνεται το πόδι σου πιο μακρύ, αλλά σίγουρα μπορείς να επιλέξεις τα τακούνια για πιο καλά αποτελέσματα. Παράλληλα, αν θέλεις να ενισχύσεις αυτό το trick ακόμη περισσότερο, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα παπούτσι με λίγη «μύτη» που θα σε κάνει ακόμη πιο ψηλή ενώ το oufit σου αυτομάτως θα γίνει και πιο κομψό.

Παράλληλα, τα nude παπούτσια όχι απλώς σε ψηλώνουν αλλά ταιριάζουν με όλα τα ρούχα, όλα τα χρώματα και δεν θα δυσκολευτείς να πετύχεις τον τέλειο συνδυασμό, τόσο για τη δουλειά σου, για τα ραντεβού σου, όσο και για μια έξοδο με φίλους.

Επομένως, για εμάς αυτό το χρώμα στα παπούτσια είναι… win-win!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ