6 κόλπα για να γίνεις master chef στην κουζίνα σου


Πρόσφατα, σου είχαμε αναφέρει τις 30 δεξιότητες που πρέπει να κατέχει ένας άντρας σήμερα για να ξεχωρίζει από τον «σωρό». Ανάμεσά τους, δεν θα μπορούσε να μην είναι και το ταλέντο στη μαγειρική. Συγκεκριμένα, στο ψήσιμο. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν νοείται να θέλεις να είσαι σωστό αρσενικό, εκείνο που όλες θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους, αν δεν μπαίνεις ποτέ στην κουζίνα.

Μην τρομάζεις και μην αγχώνεσαι. Αφού έμαθες τους δέκα κανόνες μαγειρικής για αρχάριους, ήρθε η ώρα να σε μυήσουμε στα μυστικά της. Στα απλά, χρήσιμα και έξυπνα κολπάκια που θα σε γλιτώσουν από χρόνο και κόπο και θα κάνουν την καθημερινότητά σου λιγάκι πιο εύκολη όταν φοράς την ποδιά σου.

Πώς θα καταλάβεις ότι η μπριζόλα είναι έτοιμη
Ας είμαστε ειλικρινείς, το ψήσιμο της μπριζόλας είναι ένα από τα βασικά πράγματα που κάθε άντρας πρέπει να γνωρίζει. Το know how δεν είναι δύσκολο, αρκεί να έχεις στο νου σου ότι είναι πολύ εύκολο να την κάψεις, χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Στο παραπάνω βίντεο θα βρεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να διοργανώσεις ένα μπάρμπεκιου, που δύσκολα θα ξεχάσουν οι φίλοι σου ή το κορίτσι σου.

Είσαι fit; Οπαδός της υγιεινής διατροφής και λάτρης των smoothies και των πρωτεϊνούχων ροφημάτων; Τότε, ξέρουμε ποια συσκευή έχει περίοπτη θέση στον πάγκο της κουζίνας σου. Το μπλέντερ. Μάθε τον τρόπο που θα κάνει το πλύσιμό του παιχνιδάκι και θα το κάνει να μοιάζει σαν καινούργιο μέσα σε μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Πώς θα διαλέξεις το σωστό αβοκάντο
Ανήκει στις υπερτροφές, χάρη στην θρεπτική του αξία, στις είκοσι διαφορετικές βιταμίνες που περιέχει, στο κάλιο και στο φυλλικό οξύ, που προάγουν την καλή υγεία του οργανισμού σου. Ιδού, το τρικ που θα σε βοηθήσει να διαλέξεις ένα ώριμο αβοκάντο, έτοιμο για κατανάλωση.

Πώς θα βγάλεις το κοτσάνι από τις φράουλες
Και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Ενημερώσου για το εύκολο κολπάκι που θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο σε μερικούς μήνες από τώρα, όταν θα θέλεις να διοργανώσεις ένα καλοκαιρινό πάρτι με δροσιστικά κοκτέιλ.

Πώς θα ανάψεις ένα κερί με ένα μακαρόνι
Ξέρουμε πώς είναι να προσπαθείς να ανάψεις ένα κερί με τον κλασικό αναπτήρα και αντί να παίρνει φωτιά το φιτίλι να τσουρουφλίζεται το δάχτυλό σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα μακαρόνι σπαγγέτι. Για ρίξε εδώ μια ματιά.

Πώς θα πετύχεις ένα καλοσχηματισμένο τηγανητό αυγό
Θέλεις να φτιάξεις ένα χορταστικό και απολαυστικό πρωινό στην αγαπημένη σου, αλλά φοβάσαι ότι για ακόμη μία φορά θα επιχειρήσεις να της φτιάξεις τηγανητό αυγό και θα τα κάνεις μαντάρα, σπάζοντας τον κρόκο; Έχουμε το τρικ να μην σου βγει χλαπάτσα στην εμφάνιση.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ