Τα 3 ζώδια που ενθουσιάζονται όσο κανείς στο πρώτο ραντεβού


Πώς καταλαβαίνεις αν ένας άνθρωπος είναι φύσει ενθουσιώδης; στείλ’τον πρώτο ραντεβού με κάποιον/α που θα του αρέσει και πάρ’ τον τηλέφωνο λίγη ώρα αφού τον/την αποχωριστεί. Τι ακούς; ακριβώς αυτός είναι ο ενθουσιώδης. Πιθανότατα να ανήκει σε έναν από τους 3 παρακάτω αστερισμούς, οι οποίοι φημίζονται για το πόσο εύκολα ελπίζουν στην τέλεια εκδοχή ενός ανθρώπου, ακόμα κι εκείνου τον οποίο μόλις γνώρισαν.

Ιχθύς
Α, ο Ιχθύς, αυτός ο ρομαντικός καλλιτέχνης, το πλάσμα της αποδοχής, με τη φαντασία που οργιάζει. Είναι ονειροπόλος, τι να τον κάνεις, και τον γάμο σας θα δει και τα παιδιά σας και τις πρώτες σας διακοπές, όλα αυτά στο μυαλό του έτσι; ενώ παραγγέλνετε τα πρώτα ποτά. Μετά σιγά σιγά θα αρχίσει να προσγειώνεται στην πραγματικότητα. Το πόσο δε τρελάινεται για συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων- που είναι και το στοιχείο του- Η πρώτη, αυθόρμητη αντίδρασή του, μέσα στο μεγάλο αίσθημα ντροπαλοσύνης που θα τον διακατέχει, είναι να ενθουσιαστεί. Δεν είναι από εκείνους που κρατούν μικρό καλάθι, άσχετα αν στο τέλος, αν δεν το δει να γεμίζει, θα το παρατήσει κάπου αποκαρδιωμένος.

Καρκίνος
Ξεκινάμε από εξής δεδομένο: Για να μπει ένας Καρκίνος στη διαδικασία να βγει ραντεβουδάκι, έχει διαθέσεις αν όχι άγριες ή πονηρές, έστω αισθηματικές. Δηλαδή ξεκινάει φορτωμένος με συναίσθημα που έτσι κι αλλιώς έχει μπόλικο, έχοντας καλύψει μια απόσταση μόνο με το ένστικτο. Ο Καρκίνος επιδεικνύει υψηλό αίσθημα προσοχής στο πρώτο ραντεβού. Θ’ ακούσει προσεκτικά ό,τι του πεις, θα κάνει τα κομπλιμέντα του, θα παρουσιάσει τον καλύτερο εαυτό του, γενικά θα κάνει όλα εκείνα που πιστεύει ότι τον θες να κάνει.

Ζυγός
Το Ζυγουδάκι το καλό έχει έμφυτη τη λόξα να βλέπει σε γκρο πλαν τα θετικά ανθρώπων και πραγμάτων κι αυτή είναι η ψίχα του ενθουσιασμού του. Ακριβώς για να υπερασπιστεί την επιλογή του για το ότι βγήκε ραντεβού με τον λεγάμενο κι άρα δεν έκανε πατάτα, νιώθει την ανάγκη να προσεγγίζει με όσο τον δυνατόν πιο αισιοδοξία και καλή πρόθεση τις κινήσεις του προσώπου. Βέβαια μέσα του ξέρει πολύ καλά την αλήθεια, αλλά δε θα την πει κατάμουτρα, θα είναι ευγενικό, διπλωματικό, κοινωνικό το Ζυγουδάκι μέχρι να τελειώσει αυτό το πρώτο ραντεβού. Θα περάσει καλά ο άλλος, είτε του γυαλίσει του Ζυγού, είτε όχι. Αν «βλέπει» μέλλον σ’ αυτή τη γνωριμία, θα το καταλάβεις, αν όχι, και πάλι θα το καταλάβεις, αλλά θα σου πάρει 1-2 μέρες. Μέχρι να μην επικοινωνήσει δηλαδή.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ