Όταν μιλάμε για “βρώμικο” στο Μενίδι, τότε μια είναι η βραβευμένη καντίνα που θα φας μέχρι να… τεζάρεις! Καντίνα George και… Άγιος ο Θεός


Ο αρχαιότερος και μεγαλύτερος σε έκταση δήμος της Ελλάδας έχει το “βρώμικο” που του αξίζει και το τιμούν χιλιάδες (χωρίς υπερβολές) ξενύχτηδες -και όχι μόνο- πεινασμένοι… γευσιγνώστες! Μιλάμε για τη διάσημη καντίνα του George, που τα τελευταία 15 χρόνια έχει σκορπίσει δάκρυα γευστικής χαράς.

Ατζίκα λέμε και… κλαίμε
Η ατζίκα είναι μια καυτερή πάστα ποντιακής καταγωγής που την τιμούν εκατοντάδες πελάτες του George. Την φτιάχνει ο ίδιος, είναι δηλαδή full χειροποίητη και… καυτερή που θα σε κάνει να χτυπήσεις “tilt” αν είσαι άμαθος ή άμπαλος από πικάντικες sauce.

Φήμες λένε, ότι στον George κάποιοι παραγγέλνουν ολόκληρες μερίδες ως συνοδευτικά του σάντουιτς που παραγγέλνουν. Μιλάμε για ήρωες, πραγματικούς ΗΡΩΕΣ!

Ο George και η παρέα του
Πόσα άτομα μπορεί να χωρέσει πίσω από έναν πάγκο μια καντίνα; Ένα, δυο, πέντε; Στην καντίνα του George υπάρχουν τουλάχιστον δέκα και άλλα τόσα απέξω για να καλύψουν το delivery της πόλης. Αν λοιπόν, κάνεις το λάθος και πας σε ώρα αιχμής στη καντίνα, σίγουρα θα βρεις καμιά 40αρια πελάτες να κατασπαράζουν το δικό τους handmade βρώμικο και θα εκκρεμούν άλλες τόσες παραγγελίες για delivery. Μην σκας όμως! Όλα στην καντίνα του George γίνονται στο τσακ μπαμ. Άρτια εκπαιδευμένα “κομάντο” της μάσας, θα σου έχουν σε χρόνο dt το βρώμικο έτοιμο για να το τιμήσεις κλείνοντας αισθησιακά τα μάτια στην πρώτη δαγκωματιά!

Η βραδιά είναι ωραία ρε φίλε όταν κλείνει με… George!
Έχεις βγει με τη δικιά σου ή τον δικό σου, έχεις πιει τα ξίδια σου ή τον… χυμό σου και θέλεις κάτι για να γεμίσει το στομάχι σου πριν το ηρωικό grand φινάλε της βραδιάς με το μωρό σου. Ακούς μια φωνή να σου λέει “νηστικό αρκούδι δεν… χορεύει” και παρκάρεις (αν βρεις) έξω από του George. Πρέπει να φας καλά για να αντέξεις τις ζουζουνιές στο after. Αλλά! ΑΛΛΑ, μην βάλεις ατζίκα μέσα στο σάντουιτς, γιατί σε βλέπω να ψάχνεις περίπτερο ανοικτό για να “σβήσεις” τη γεύση του σκόρδου με ένα πακέτο τσίχλες!

Δικαίως ο George πήρε το βραβείο των Best Greek Food Awards™ ως η κορυφαία καντίνα σε Μενίδι – Θρακομακεδόνες – Βαρυμπόμπη. Έριξε “σκόνη” σε ότι υπάρχει γύρω του και έχει να κάνει με streetfood. Και μιλάμε για Μενίδι, άρα για τεράστιο ανταγωνισμό.

Επειδή τον έχεις ακούσει από mouth to mouth συζητήσεις, αλλά δεν έχεις πάει, δρομολόγησέ το. Θα καταλάβεις τι ακριβώς έχανες τόσο καιρό!

Περιοχή: Μενίδι Αττικής
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 52, 136 72
Τηλ.:  210 2444 686
Delivery: ΝΑΙ
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Σάββατο: 11:00 π.μ. – 07:00 π.μ.
Κυριακή: 19:00 μ.μ. – 07:00 π.μ.
Κατηγορία βράβευσης 2018: STREET FOOD – KANΤΙΝΕΣ
Site: 
Facebook page: Καντίνα George


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ