BUENO: Ένα βραβευμένο “πολυκατάστημα” γεύσης και διασκέδασης στο κέντρο του Μενιδίου Αττικής


Όταν μιλάμε για “πολυκατάστημα” δεν το γράφουμε για να κάνουμε πλάκα και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Το εννοούμε!

Και τι εννοούμε; Έστω ότι έχεις όρεξη να πιεις καφέ, να τσιμπήσεις μια κρέπα, μια φάβλα, παγωτό ένα club sadwitch, ένα burger ή μια σαλάτα, αλλά έχεις και… πιτσιρίκια (ναι, σε σένα μιλάω μπαμπά και μαμά) τότε η λύση είναι BUENO.

Πίνεις, τρως και… “παρκάρεις” στον απίστευτο τεράστιο καλοκαιρινό παιδότοπο που λειτουργεί τα τελευταία δυο χρόνια στο κατάστημα ή καλύτερα… πολυκατάστημα. Και όλα αυτά στο πιο κομβικό σημείο του Μενιδίου, δίπλα από την Πάρνηθα και πριν τους Θρακομακεδόνες, επί της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στο νούμερο 53.

Διάσημο και εκτός “συνόρων” για την ποικιλία του και τον επαγγελματισμό του
Το BUENO αποτελεί μία πλούσια γευστική πρόταση για τους λάτρεις της κρέπας και όχι μόνο. Το σύγχρονο design, το εξειδικευμένο προσωπικό η πλούσια ποικιλία σε αλμυρές – γλυκές κρέπες, σε sandwiches, snacks και ροφήματα, αποτελούν πόλο έλξης στους λάτρεις των γευστικών απολαύσεων.

Και διάσημο και βραβευμένο πλέον από τα #BestGreekFoodAwards
Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης είναι εκτός από την αποδοχή του κόσμου που τιμάει την επιχείρησή του και η βράβευση από έναν θεσμό με αντικειμενικά κριτήρια όπως ακριβώς κάνουν τα Best Greek Food Awards βοηθώντας να αναδειχθούν επιχειρήσεις εστίασης που φτιάχτηκαν με μεράκι και πολύ κόπο.

Ο Γιάννης, ιδιοκτήτης του BUENO είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του καταστήματός του. Αυτοδημιούργητος, νέος, ορεξάτος και πάντα χαμογελαστός, αλλά πάνω από όλα με πάθος για το στολίδι του που φροντίζει καθημερινά να εξυπηρετεί την πολυπληθή πελατεία του στην εντέλεια.

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Μενίδι Αττικής
Διεύθυνση: Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 53, 136 71
Τηλ.: 210 244 1600 – 6979002601(What’s UP)
Delivery: ΝΑΙ
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Πέμπτη: 6.00π.μ. – 00.00 π.μ.
Παρασκευή – Κυριακή: 6.00 π.μ. – 01.00 π.μ.
Κατηγορία βράβευσης 2018: FAST FOOD
Facebook page: Sr. Bueno


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ