Πέντε tips για να κρατήσεις μακριά απ’ τα μαλλιά σου την ψαλίδα


Η ψαλίδα δεν κάνει διακρίσεις και χτυπάει αλύπητα όλες τις γυναίκες. Βαμμένα, φυσικά, μακριά, κοντά, ίσια, σγουρά, όλα τα μαλλιά δέχονται την επίθεση της ψαλίδας και η μόνη λύση να την ξεφορτωθείτε είναι το κούρεμα. Για να μην χρειαστεί όμως να αποχωριστείτε πολλούς πόντους από τα μαλλιά σας ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Προσεκτικό χτένισμα

Χρησιμοποιείτε μια χτένα με αραιά δόντια για το χτένισμα και όχι τη συνηθισμένη σας βούρτσα για να αποφύγετε και τη φθορά και τα σπασίματα. Επίσης μην χτενίζετε τα μαλλιά σας βρεγμένα. Όσο είναι βρεγμένα είναι στην πιο ευαίσθητη κατάσταση κι έτσι φθείρονται πολύ περισσότερο.

Διαλέξτε σωστά εργαλεία

Και λέγοντας εργαλεία εννοούμε τα θερμά εργαλεία. Μπορεί οι οικονομικές επιλογές να συμφέρουν αλλά μακροπρόθεσμα συμφέρουν μόνο την τσέπη σας. Επενδύστε σε καλά σεσουάρ και πρέσες και χρησιμοποιείτε τα πάντα σε συνδυασμό με προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα.

Φερθείτε τους καλά

Φερθείτε στα μαλλιά σας όπως θα φερόσασταν σε ένα πολύ ακριβό και ευαίσθητο ύφασμα. Μην τα ταλαιπωρείτε άδικα και μην τα πιάνετε αλογοουρά χρησιμοποιώντας λαστιχάκια που έχουν μεταλλικές ενώσεις.

Χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα

Καθώς η ψαλίδα είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα προβλήματα, η αγορά είναι γεμάτη με προϊόντα ειδικά για την αντιμετώπισή τους. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και χρησιμοποιείτε το καθημερινά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ