Θέλεις καφέ στις 3 τα ξημερώματα; Μήπως κρέπα, πίτσα ή… κοτομπουκιές; Υπάρχει ένα 24ωρο που στα στέλνει delivery!


Σου την καρφώνει το ξημέρωμα και θέλεις να πιεις έναν freddo capuccino ή ακόμα και να φας κρέπα, πίτσα ή σάντουιτς. Βαριέσαι όμως να βγεις από το σπίτι ή τη δουλειά σου. Τα Coffee Stop σε χρόνο dt στα έχουν έτοιμα και στην πόρτα σου, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

Όταν ξεκίνησε το Coffee Stop πριν 4 χρόνια τη λειτουργία του, στη Λ. Ηρακλείου δίπλα ακριβώς από την έξοδο της Αττικής Οδού, έδωσε άλλον αέρα στο γρήγορο φαγητό και καφέ, δημιουργώντας διανομή κατ’ οίκον σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα. Και πιστέψτε μας, έλυσε τα χέρια πολλών συμπολιτών μας, που έχουν την όρεξη στις 3 τα ξημερώματα να πιουν έναν καφέ ή να απολαύσουν τις δημιουργίες από το μενού του Coffee Stop.

Παραγγελία online άμεσα από το κινητό ή τον υπολογιστή σας με ένα click!
Και αυτό το έκαναν στα Coffee Stop γιατί τα τυπάκια δεν μασάνε και σας θέλουν και χορτασμένους και στα πούπουλα! Μπείτε και κάντε άμεσα την παραγγελία σας ΕΔΩ ή πατώντας στην εικόνα πιο κάτω:

Και γρήγοροι και οργανωμένοι και 24ωροι και εδώ και λίγες ημέρες και βραβευμένοι ως η κορυφαία επιχείρηση Fast Food της περιοχής από τον θεσμό Best Greek Food Awards™!

Έτσι πάει το πράγμα! Προσέχεις τους πελάτες σου και σε ανταμείβουν με θετικές κριτικές, βγάζοντας την επιχείρησή σου κορυφαία ανάμεσα από δεκάδες του είδους. Και οι μάγκες βγήκαν πρώτοι και με διαφορά! Γιατί το άξιζαν…

Την επιχείρηση θα βρείτε:

Περιοχή: Νέο Ηρακλειο Αττικής
Διεύθυνση: Λ. Ηρακλείου 447, 141 22
Τηλ.: 210 2844123 – 217 7305147
Κινητό: 6980 818 727
Delivery: ΝΑΙ
Ωράριο λειτουργίας: 24ωρο
Κατηγορία βράβευσης 2018: COFFEE – ΣΦΟΛΙΑΤΑ – TAKE AWAY
Facebook page: Coffee Stop and food


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ