Η Ευρωπαϊκή… παγίδα, δυσκολεύει την ΑΕΚ

Ένα ημίχρονο κόντρα στον Αγιαξ και ένα ημίχρονο με αντίπαλο την Μπενφίκα, έχουν στερήσει μέχρι τώρα στην ΑΕΚ την εικόνα που ήθελε να χτίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μίας ομάδας, δηλαδή, σκληροτράχηλης, που να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, να διεκδικεί τη νίκη με κάθε αντίπαλο και να είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκ των προτέρων, ο όμιλος στον οποίο κληρώθηκε η ΑΕΚ ήταν ιδιαιτέρως δύσκολος. Με την Μπάγερν μεγάλο φαβορί, την Μπενφίκα και τον Αγιαξ να ερίζουν για την δεύτερη θέση. Η ΑΕΚ πλέον διεκδικεί την τρίτη θέση, για να συνεχίσει στο Europa League, καταναλώνοντας μεγάλη ενέργεια στα Ευρωπαϊκά της ματς, κάτι που αποτελεί παγίδα για την διεκδίκηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να κάνει εκτεταμένο rotation γιατί δεν έχει τόσες ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις όσο θα έπρεπε. Ετσι είναι επόμενο βασικά της στελέχη, από τα συνεχόμενα ματς σε υψηλό επίπεδο, να τραυματίζονται και να μένουν εκτός δράσης. Ωστόσο, ο Εβρίτης τεχνικός αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τα προβλήματα που προκύπτουν και ψάχνει να βρει λύσεις εκ των έσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here