“Σάρωσε” ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Για μία ακόμη φορά, ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατάφερε να “σαρώσει” στο πρωτάθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, καθώς οι αθλήτριές του τον έφεραν ξανά στην πρώτη θέση της OPEN κατηγορίας

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της OPEN κατηγορίας της καλλιτεχνικής κολύμβησης ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά ως ο πολυνίκης σύλλογος, καταλαμβάνοντας μία ακόμη πρωτιά.

Ο Σύλλογος του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, που είχε αθλήτριες σε όλα τα προγράμματα (Κόμπο, ελεύθερο ομαδικό , τεχνικό ομαδικό, ελεύθερο ντουέτο, τεχνικό ντουέτο, ελεύθερο σόλο, τεχνικό σόλο και highlight) εμφανίστηκε ξανά ασυναγώνιστος ακόμη και κόντρα σε δύσκολους αντιπάλου.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή των αθλητριών του Ολυμπιακού ντουέτου Παπάζογλου Εβελίνα και Πλατανιώτη Ευαγγέλια, οι οποίες κατάφεραν να πάρουν 4 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια.

Η ομάδα έπειτα από αυτή τη σημαντική επιτυχία συνεχάρη τις 2 προπονήτριες της ομάδας (Βασιλική Και Ευγενία Καφετζή) οι οποίες με πολύ σκληρή αλλά και καθημερινή δουλειά κατάφεραν να προπονήσουν την ομάδα με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσει τη πρωτιά και να αναδειχθεί πολυνίκης. Συγχαρητήρια όμως δόθηκαν και στις αθλήτριες, οι οποίες με ομαδική δουλειά κατάφεραν να πετύχουν πολλά.

Η ομάδα μετά την επιτυχία της θα θέσει ως στόχο για 2η φορά την πρωτιά στο διεθνές πρωτάθλημα, το όποιο θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη. Για μια ακόμη χρονιά ο σύλλογος θα διοργανώσει το «Hellas Beetles Cup» στο οποίο θα παραβρεθούν περισσότερες από 300 αθλήτριες αλλά θα κάνουν και τα πρώτα τους βήματα και οι αθλητές του χώρου.

Τέλος, βασικός στόχος της ομοσπονδιακής προπονήτριας και συνάμα τεχνικού συμβούλου της ομάδας της Μεταμόρφωσης, Μαρίας Θηβαίου είναι οι ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο με βασικές αθλήτριες τις δύο προαναφερθείσες.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της κας Θηβαίου:

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ