3 περιπτώσεις που δεν πρέπει να κάνεις skip το concealer


Το glass skin είναι εδώ και θα μείνει για όλο το 2019 ως το πιο αγαπημένο λογικά trend. Φαίνεται μάλιστα πως η βαριές βάσεις και τα full-coverage προϊόντα έχουν μπει λιγάκι στην άκρη και κλέβουν την παράσταση οι φυσικές λάμψεις και τα glossy eye looks. Μερικές φορές βέβαια βλέποντας τη συλλογή από τα foundations νομίζουμε πως η επιθυμητή κάλυψη για να φαίνεται η επιδερμίδα μας αψεγάδιαστη πραγματοποιείται μόνο με ένα καλό makeup. Λάθος. Πλέον υπάρχει τόση μεγάλη εξέλιξη στο χώρο της ομορφιάς που κυκλοφορούν προϊόντα σε πολύ μικρότερη συσκευασία με την ίδια όμως αποτελεσματικότητα. Καλά κατάλαβες, μιλώ για το concealer αλλά και τις περιστάσεις που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Ακολουθούν οι φορές που δεν πρέπει να κάνεις skip το concealer:

Όταν δεν έχεις το χρόνο να βαφτείς προσεκτικά
Μιλώ για τις μέρες εκείνες που προτίμησες να κοιμηθείς αυτά τα λατρεμένα 10 λεπτά παραπάνω αλλά μετά τρέχεις και δεν φτάνεις. Φυσικά μέσα στη βιασύνη σου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στο νεσεσέρ σου σαν να μην τρέχει τίποτα. Γι’ αυτό το λόγο είναι καλό να έχεις ένα αρκετά καλυπτικό concealer που θα ταιριάζει με την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Έτσι, θα καλύψεις τυχόν σπυράκια ή ατέλειες αλλά ταυτόχρονα θα φωτίσεις και τα μάτια σου. Win-win.

Όταν σε παιδεύει ένα κρύωμα ή αλλεργία
Το χειμώνα ένα συνάχι είναι δεδομένο όπως και η κόκκινη μύτη κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Mιας και μαζί με τα ανθισμένα λουλούδια ανθίζουν και οι αλλεργίες. Σε αυτή την περίπτωση ένας κορέκτορας και το concealer σου θα σε βοηθήσουν να φαίνεσαι λιγότερο ταλαιπωρημένη. Πολλά προϊόντα μάλιστα προφέρουν τον συνδυασμό αυτών των δυο. Επίλεξε έναν πράσινο κορέκτορα για να εξουδετερώσεις τις κοκκινίλες και μετά προχώρησε με το καλυπτικό σου concealer ώστε να εξαφανίσεις κάθε ίχνος αδιαθεσίας.

Όταν δεν θέλεις να βαφτείς για το γυμναστήριο
Το λογικό είναι όταν πηγαίνουμε στο γυμναστήριο το δέρμα μας να είναι καθαρό. Με την άσκηση οι πόροι ανοίγουν και έτσι μερικά προϊόντα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επιδερμίδα. Όλες όμως έχουμε τις μέρες που θέλουμε να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους. Θέλουμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να νιώθουμε πιο ευπαρουσίαστες ακόμη και όταν κάνουμε γυμναστική. Έτσι, με λίγα dots concealer θα καλύψεις ότι σε δυσκολεύει και θα συγκεντρωθείς απόλυτα στις ασκήσεις σου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ