Γιατρός στο Ιπποκράτειο τραυματίστηκε από πτώση ασανσέρ


Από τον 4ο όροφο στο ισόγειο, έπεσε ασανσέρ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός, ο οποίος ήταν μέσα σε αυτό. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, στη δημοσιότητα όμως ήρθε σήμερα.

Ο γιατρός τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι όταν την ώρα που έμπαινε στο θάλαμο έπεσε πάνω στο πόδι του το κουβούκλιο. Συγκεκριμένα υπέστη κατάγματα και αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κύριος Δημήτρης Κουρουβάκαλης, Γενικός Γραμματέας των Εργαζομένων στο Ιπποκράτειο, ήταν ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό, που θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερο. “Αν ο γιατρός είχε μπει έστω μερικά εκατοστά πιο μέσα στον θάλαμο, είπε ο κος Κουρουβάκαλης, θα μπορούσε το ασανσέρ να του έχει συνθλίψει το κεφάλι ή και ολόκληρο το σώμα.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ασανσέρ εξυπηρετεί ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς.

O κύριος Κουρουβάκαλης διαβεβαίωσε πάντως, πως το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο κάνει όλες τις απαραίτητες συντηρήσεις κάθε μήνα.

Τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους, με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στον ιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθήνας.

Σήμερα πρόκειται να μεταβούν πραγματογνώμονες στο νοσοκομείο προκειμένου να συντάξουν έκθεση σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος αλλά και για να ελέγξουν τα υπόλοιπα ασανσέρ του νοσοκομείου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ