Ποια ζώδια δεν θα σου γυρίσουν ποτέ την πλάτη στη δύσκολη στιγμή;


Όλοι χρειαζόμαστε ένα τέτοιο άτομο στην ζωή μας και όσοι το έχουν σίγουρα θα πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους τυχερό. Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν στο DNA τους την έννοια της στήριξης, της κατανόησης και της βοήθειας. Όχι ότι και τα υπόλοιπα είναι αναίσθητα και θα σε γράψουν κανονικά, απλώς τα συγκεκριμένα τέσσερα είναι καλύτεροι ψυχολογικοί υποστηρικτές και θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος μπορεί στην δική του ζωή να μην είναι και ο καλύτερος στο να λύνει προβλήματα, καθώς κάποιες φορές βλέπει το δέντρο και όχι τα δάσος, το ίδιο όμως δεν ισχύει όταν θα κληθεί να βοηθήσει ένα δικό του άνθρωπο. Θα του δώσει λύση αξιόπιστη, θα τον στηρίξει και θα προσπαθήσει να μαζέψει να ασυμμάζευτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπός σου, αν έχεις το οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι γεννημένος για να δίνει λύσεις. Το έχει στο αίμα του να σε βοηθάει και επειδή είναι και αυτό που λέμε «κρύο αίμα», θα δει το θέμα σου με ψυχραιμία, θα σε ηρεμήσει και μετά θα σου δώσει τις… εντολές του για το τι πρέπει να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο άνθρωπος της παρηγοριάς. Ο Καρκίνος είναι από τη φύση του προστατευτικός και πολύ συναισθηματικός. Θα σε αγκαλιάσει. Θα σε παρηγορήσει. Θα σου δώσει έναν ώμο να κλάψεις, θα σου φτιάξει και ένα ωραίο φαγητό και μαζί θα προσπαθήσετε να βρείτε την λύση στο πρόβλημά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς είναι αυτός ο κολλητός ή η κολλητή που θες να έχεις στο πλευρό σου, αν χωρίσεις, για παράδειγμα. Είναι ο άνθρωπος που θα ανεχτεί τα δάκρυά σου, την μίρλα σου, την μιζέρια σου, τα νεύρα σου αλλά και την απίστευτη πάρλα σου την δύσκολη αυτή στιγμή. Δεν θα σου πει ποτέ ότι τον κούρασες. Το μόνο που θα σου λέει είναι ότι σε νιώθει και ότι έχεις δίκιο και ότι όοοολα θα πάνε καλά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ