Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Η τηλεόραση έξω έχει φτάσει να είναι πια κινηματογράφος»


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι από τις Ελληνίδες ηθοποιούς που δοκίμασαν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Η όμορφη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο πόσο διαφορετικός είναι ο τρόπος που κάνουμε εμείς τηλεόραση σε σχέση με τους Αμερικάνους.

«Μας θαυμάζουν! Είχε έρθει ένας Αμερικανός σκηνοθέτης στην Ελλάδα και τον είχε εντυπωσιάσει που οι ηθοποιοί παράλληλα με τον ρόλο τους ήταν πρόθυμοι να κάνουν πολλά πράγματα. Στην Αμερική έχει διαφορά το μπάτζετ μιας δουλειάς. Οι σεναριογράφοι μπορούν να γράφουν ό,τι τους κατέβει και οι παραγωγοί θα βρουν απλώς τον τρόπο να το υλοποιήσουν. Εδώ γράφουμε μόνο βάσει του τι μπορεί να υλοποιηθεί! Το μπάτζετ είναι η βασική μας διαφορά. Ιδέες, αισθητική και ταλέντο έχουμε.

Η τηλεόραση έξω έχει φτάσει να είναι πια κινηματογράφος, σε επίπεδο τόσο εικόνας όσο και ηθοποιών. Εδώ ακόμα χρειαζόμαστε λίγο καιρό για να συμβεί κάτι αντίστοιχο. Οι συνομήλικοι μου παρακολουθούν ξένες σειρές και έχουν αυξημένες απαιτήσεις και από τις ελληνικές σειρές. Οι νέες πλατφόρμες που έχουν δημιουργηθεί δεν σε περιορίζουν και μπορείς να κάνεις μια ελληνική σειρά που να έχει τις προδιαγραφές να σταθεί στην παγκόσμια αγορά», λέει η ηθοποιός στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ