Πώς θα περπατήσεις τα ψηλά τακούνια σαν να ήταν flat (vid)


Έχεις νιώσει ποτέ ότι είσαι ένα δευτερόλεπτο μακριά από το να σου γυρίσει το πόδι όταν φοράς ψηλά παπούτσια; Και δε λέμε μόνο για τα πεζοδρόμια της Αθήνας που και με ίσια να είσαι μπορεί να βρεθείς μπρούμυτα ή ανάσκελα ανά πάσα στιγμή, αλλά ακόμη και στο πιο λείο δάπεδο. Αυτό είναι ένα φαινόμενο πολύ σύνηθες αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι πάντα με τον φόβο, αφού υπάρχει λύση.

Τα παπούτσια με ψηλό τακούνι είναι σίγουρα ένα είδος που μπορεί να προσθέσει το κάτι παραπάνω σε μία εμφάνιση, ειδικά όταν αυτή είναι πιο βραδινή ή προορίζεται για μία πιο επίσημη περίσταση. Όχι ότι αν θες να φορέσεις flat, δεν μπορείς να βρεις το τέλειο παπούτσι για αυτό που θες, όμως τα ψηλοτάκουνα μπορούν να αποτελέσουν μία διαφορετική οπτική στο θέμα.

Το πρόβλημα με τα ψηλά τακούνια, όμως, είναι ότι δεν είναι και τα πιο εύκολα ή άνετα παπούτσια στο περπάτημα, καθώς η αστάθεια που μπορούν να προκαλέσουν αν δεν τα έχεις συνηθίσει, μπορεί να οδηγήσει σε αστείο περπάτημα, ακόμη και σε κάποιο ατύχημα.

Το βίντεο που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να λύσεις το παραπάνω πρόβλημα και να περπατάς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον δρόμο όταν φοράς ψηλό παπούτσι.


ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ