Το street hair το ήξερες; 10 tips για να το αγαπήσεις!


Είναι τέλος του μήνα και δεν έχεις λεφτά για να επισκεφτείς το κομμωτήριο; Ούτε εμείς. Και γι’ αυτό βρήκαμε άλλες, καλύτερες λύσεις! Μπορείς, λοιπόν, να είσαι όμορφη και περιποιημένη εύκολα, γρήγορα & οικονομικά

Τι πρέπει να κάνεις; Μα φυσικά να επιμεληθείς εσύ τα μαλλιά σου αλλά με ένα πιο εναλλακτικό τρόπο.

Με λίγα λόγια, ο όρος street hair αποδίδεται σε χτενίσματα ελαφρώς ατημέλητα, που όμως μπορούν να ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου με τον πιο ιδανικό τρόπο… Και ναι, μπορείς να προτιμήσεις ένα από τα παρακάτω χτενίσματα για τις βραδινές σου εμφανίσεις και το γραφείο!

1. Δεν προλαβαίνεις να πας κομμωτήριο και έχεις επαγγελματικό ραντεβού! Με το office look ταιριάζει πολύ ένας κομψός κότσος.

2. Αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Μετά το λούσιμο χρησιμοποίησε ένα leave in μαλακτικό και όλοι θα ζηλέψουν τις μπούκλες σου.

3. Για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις με στιλ, κάνε μια αλογοουρά.

4. Πιάσε χαλαρά τα μαλλιά σου με τσιμπιδάκια και φτιάξε έναν γρήγορο κότσο. Για να ολοκληρώσεις το σινιόν τύλιξε μία πλεξούδα γύρω απ’ αυτόν.

5. Θα πετύχεις κυματιστές μπούκλες χρησιμοποιώντας σίδερο ή τα παραδοσιακά ρόλεϊ της γιαγιάς. Tip: Βάλε τα ρόλεϊ απ’ το βράδυ και το πρωί το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

6. Η πιο εύκολη και γρήγορη λύση είναι ένα χαλαρό σινιόν.

7. Για τα κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίζουν υπάρχουν τα γνωστά μας «κεφτεδάκια».Χώρισε τα μαλλιά σου στα δύο και στη συνέχεια φτιάξε μικρά κοτσιδάκια στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

8. Δύο κλασικές πλεξούδες είναι πάντα στη μόδα. Αν έχεις ρομαντικό στιλ, δοκίμασέ το.

9. Το φουλάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν κορδέλα για τα μαλλιά είτε σαν turban.Και στις δύο περιπτώσεις θα είσαι κομψή με μια μόνο κίνηση.

10. Αν δε θες να ασχοληθείς με τίποτα από τα παραπάνω, απλά διάλεξε ένα κούρεμα που θα σου λύσει τα χέρια. Το pixie haircut είναι ιδανικό και πολλές διάσημες το έχουν υιοθετήσει.

Πηγή: youweekly.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ