Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Για κάποιον λόγο έχουν αυξηθεί οι μετοχές μου στον γυναικείο πληθυσμό»


O Αλέξανδρος Δαβιλάς αποκαλύπτει ότι η απήχησή του στις γυναίκες, μετά την συμμετοχή του στη σειρά Η επιστροφή, έχει αυξηθεί.

Αποκαλύτει ότι απαντά σε ολά τα μηνύματα που λαμβάνει και αποκαλύπτει το ιδαίτερο μήνυμα από μια κοπέλα.

Τι ήταν αυτό που από παιδάκι σας έκανε να πείτε ότι η υποκριτική σας ταιριάζει; 

 Εβλεπα σειρές και μόλις κατάλαβα ότι αυτό είναι δουλειά άρχισε να μ” αρέσει και να το σκέφτομαι. Στο Γυμνάσιο ένας καθηγητής μου πρότεινε να σκε-φτώ να ασχοληθώ με τπν υποκριτική. Οταν μου το είπε και εκείνος, «έκλεισε» μέσα μου.

 Διατηρείτε επαφές ακόμη και σήμερα με τον καθηγητή σας;

 Ε βέβαια, μου στέλνει μηνύματα και μου λέει τη γνώμη του, είναι φανατικός της «Επιστροφής». Χαίρεται πολύ για την επιλογή μου.

Οι μετοχές σας στον γυναικείο πληθυσμό έχουν ανέβει από τότε που βγήκατε στο… γυαλί;

Για κάποιον λόγο, ναι. Ισως τους αρέσει πιο πολύ ο ρόλος παρά ο Αλέξανδρος, γιατί εμένα δεν με ξέρουν. Οταν βλέπεις κάποιον ήρωα”κάθε μέρα στην τη¬λεόραση μέσα στο σπίτι σου, τον θεωρείς και δικό σου άνθρωπο. Οπότε μπορεί να τους είναι πιο εύκολο να στείλουν ένα μήνυμα.   .

Και προφανώς η επικοινωνία γίνεται μέσω των δοοίβΐ ηιβαΊα; Ε ναι! Το εντυπωσιακό είναι ότι οι followers στο instagram πη από τότε που ξεκίνησα στην «Επιστροφή» αυξήθηκαν κατά πολύ. Από 1.500, αυτήν τη στιγμή . έχω φτάσει στους 14.000.

Αφιερώνετε χρόνο στο να απαντάτε στα μηνύματα;

Είμαι ένας άνθρωπος που απαντάει σε όλα τα μηνύματα, εκτός από τα ακραία. Ενας άνθρωπος σου στέλνει τη γνώμη και είναι κρίμα να μην του απαντήσεις. Περίπου δύο ώρες την πμέρα τις · αφιερώνω στο να απαντάω σε σχόλια.

Υπήρξε κάποιο μήνυμα ιδιαίτερο;

Ναι, ήταν το πιο περίεργο και πολύ ωραίο ταυτόχρονα. Ηταν όταν μια κο¬πέλα μου έστειλε μήνυμα λέγοντας μου ότι εκείνη την περίοδο που εγώ ανακάλυπτα στο σίριαλ ότι είμαι υιοθετημένος, το ίδιο ακριβώς συνέβαι¬νε και στη .δική της ζωή. Και μου είπε ότι το πέρασε μαζί μου. Εγώ βέβαια το έκανα στα ψέματα, σε εκείνη συνέβαινε στ” αλήθεια. Μου άρεσε που έστω και μ” έναν τρόπο βοήθησα έναν άνθρωπο. 

Πηγή: TV έθνος

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ