Ολυμπιακός – Μπλατ: “Παίζουμε χωρίς δύο βασικούς γκαρντ”


Ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε πως το ταξίδι στα Κανάρια Νησιά ήταν δύσκολο, ενώ στάθηκε στις απουσίες των Σπανούλη και Στρέλνιεκς, μετά τον διασυρμό του Ολυμπιακού από την Γκραν Κανάρια.

“Συγχαρητήρια στην Γκραν Κανάρια, έπαιξε καλά. Είναι κακή εβδομάδα για να έχουμε ταξίδι στα Κανάρια Νησιά. Είναι ένα δύσκολο ταξίδι και δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτό. Όμως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Προφανώς, δεν κάναμε σωστά πολλά πράγματα. Πρέπει γρήγορα να προχωρήσουμε. Μένουν δύο ματς στην έδρα μας. Πρέπει να τα πάρουμε αν θέλουμε να προκριθούμε. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας τώρα”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου:

“Προφανώς, μπορώ να αναφέρω μερικά ματς απέναντι σε μεγάλες ομάδες, που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Ήμασταν μέσα στα ματς. Είχαμε την ευκαιρία. Όμως, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα, σίγουρα. Παίζουμε χωρίς δύο βασικούς γκαρντ. Όταν βγάλεις τους δύο βασικούς γκαρντ από οποιαδήποτε ομάδα, θέλω να δω τι θα κάνει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Κάποιες φορές πρέπει να το αντιμετωπίσεις και αυτό και να βρεις τη λύση”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ