ΣΑΤΑ: Να αφαιρεθεί η άδεια από τον ταξιτζή που αρνήθηκε να βοηθήσει την μαχαιρωμένη γυναίκα


Θέση για τον επαγγελματία οδηγό και την κυνική μαρτυρία του, πως έβγαλε έξω από το ταξί του την αιμόφυρτη γυναίκα του φονικού στο Ελληνικό, πήρε ο Σύλλογος Ταξιτζήδων.

Η κυνική ομολογία του οδηγού ταξί που ήταν παρών στο έγκλημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένη και μάλιστα στην κάμερα οτι ζήτησε από την αιμόφυρτη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητό του, προκάλεσε μεγάλη οργή.

Οι δηλώσεις του εν λόγω ταξιτζή σόκαραν όχι μόνο το κοινό, αλλά ακόμη και τους ίδιους του τους συναδέλφους, με τον ΣΑΤΑ να εκδίδει ανακοίνωση ζητώντας να του αφαιρεθεί η άδεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ