Basket League: Οι ποινές για τα επεισόδια στο Περιστέρι


Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε το Περιστέρι με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Ακόμα επιβλήθηκε πρόστιμο και στις δύο ΚΑΕ.

Χωρίς τον κόσμο του θα υποδεχθεί το Περιστέρι τον Παναθηναϊκό στην 21η αγωνιστική της Basket League, μιας κι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ομάδα των δυτικών προαστίων με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για τα επεισόδια που έγιναν στην κερκίδα και οδήγησαν την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού με τον Άρη.

Από ‘κει και πέρα και στις δύο ΚΑΕ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

«ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ, που ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-03-2019.

ΑΡΗΣ
Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ, που δεν ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-3-2019».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ