Είσαι ζώδιο της φωτιάς; Αυτή είναι η αιτία της καταστροφής σου!


Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός και οι κακές μας συνήθειες και χούγια. Το κάθε ζώδιο της φωτιάς, ανάλογα με τον χαρακτήρα του, μπορεί να καταστραφεί με διαφορετικό τρόπο.

ΚΡΙΟΣ: Καριέρα
Είσαι αφοσιωμένος στην καριέρα σου. Κατανοητό. Αλλά δεν θα σου βγει σε καλό το να δίνεις όλη σου την σημασία και την ενέργεια στα επαγγελματικά σου. Το να μην κρατάς τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις σου θα κάνει κακό στις προσωπικές σου σχέσεις. Πάρε μια βαθιά ανάσα, φτιάξε το πρόγραμμά σου καλύτερα και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σου.

ΛΕΩΝ: Τοξικές σχέσεις
Ήρθε ο καιρός να καταλάβεις ότι οι σχέσεις είναι δούνε και λαβείν και ότι όταν γίνεται τοξική, εσύ είσαι ο πρώτος που… μολύνεται. Το κακό είναι ότι συνηθίζεις να «κολλάς» σε ένα ακατάλληλο άτομο αρκετό καιρό. Είναι η ώρα να δεις το συμφέρον σου, τι είναι καλό για σένα και να προχωρήσεις, κλείνοντας την πόρτα πίσω σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λάθη του παρελθόντος
Μην επιτρέπεις στο παρελθόν σου να σε στοιχειώνει. Έχουμε όλοι το μερίδιο των λαθών του παρελθόντος. Είναι απολύτως κατανοητό το γεγονός ότι δεν θες να τα αντιμετωπίσεις. Αντί να κρύβεσαι από αυτά, δέξου τα σφάλματα που έχεις κάνει, άφησέ τα στο παρελθόν και προχώρα μπροστά. Δεν χρειάζεται να στέκεσαι στα παλιά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ