Ο λόγος για τον οποίο είστε μόνοι, σύμφωνα με το ζώδιο σας


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί είστε μόνοι ή γιατί ήσασταν μόνοι στο παρελθόν; Το μυστικό είναι κρυμμένο στο ζώδιο σας …

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να είναι μόνος. Μπορεί να είναι δική του επιλογή ή να είναι κάτι που δεν καταλαβαίνετε καθόλου.

Για να αποκτήσετε κάποια εικόνα σχετικά με το γιατί είσαστε μόνοι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εξετάσετε το ζώδιο σας. Κάθε Ζώδιο έχει διαφορετικούς λόγους για τους οποίους μπορεί να είστε μόνοι και μπορεί να σας σοκάρουν.

Υδροχόος, 1/20 – 2/18

Έχετε την τάση να απομονώσετε και να δημιουργείτε συναισθηματικά εμπόδια ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Νιώθετε συνεχώς απόσταση και κλείνεστε στον εαυτό σας.

Ιχθείς, 2/19 – 3/20

Χρειάζεστε βαθιά ένταση στις σχέσεις σας. Αυτή η απαίτηση το καθιστά δύσκολο να βρείτε ανθρώπους που μπορούν να ταιριάξουν με το πάθος σας.

Κριός, 3/21 – 4/19

Μπορεί να ελέγχετε και να προκαλείτε πολύ στρες στους συντρόφους σας. Είστε ο τύπος του ατόμου που τείνει να ελέγχει κάθε πτυχή της σχέσης αλλά είστε επίσης εξαιρετικά αυθόρμητος.

Ταύρος, 4/20 – 5/20

Είστε τρομερά επιφυλακτικοί. Αυτό, μπορεί να συνορεύει με την παράνοια και να σας κάνει να αποξενώνεστε από τους ανθρώπους. Θέλετε να δεσμεύεστε, ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση.

Δίδυμοι, 5 / 21-6 / 20

Πλησιάζετε πολύ σε καταστάσεις και ποτέ δεν γνωρίζετε ποιες αποφάσεις πρέπει να πάρετε. Στις σχέσεις, «σχίζεστε» πάντα να ευχαριστήσετε τους άλλους και ταυτόχρονα τον εαυτό σας.

Καρκίνος, 6/21 – 7/22

Τείνετε να αντιμετωπίζετε αυτο-αμφιβολία και αναρωτιέστε συνεχώς αν είστε σύμφωνοι με τις προσδοκίες του συντρόφου σας. Έχετε την τάση να προσκολλάστε στις σχέσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα με τον σύντροφό σας.

Λέων, 7/23 – 8/22

Η αυτοπεποίθησή σας μερικές φορές καταφέρνει να παρεμποδίζει τις σχέσεις σας. Στο παρελθόν, οι σύντροφοί σας, σας κατηγόρησαν ότι αγαπάτε τον εαυτό σας πάρα πολύ και δεν εστιάσατε στην κοινή σας σχέση.

Παρθένος, 8/23 – 9/22

Συχνά ανησυχείτε για πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε, τα οποία προκαλούν ζητήματα στη σχέση σας. Μερικές φορές αποκαλείτε τον εαυτό σας ως αυτοκράτορα, όταν πρόκειται για τον έλεγχο πτυχών της σχέσης.

Ζυγός, 9/23 – 10/22

Μερικές φορές αισθάνεστε ότι όλα θα πάνε στραβά. Λυπάστε συχνά τον εαυτό σας. Στις σχέσεις, σκέφτεστε ότι ο άλλος δεν θέλει να σας δημιουργήσει και δυσκολεύεστε να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι ο σύντροφός σας για αυτό αλλά εσείς.

Σκορπιός, 10/23 – 11/21

Μάχεστε για την ισότητα της σχέσης και συνεχώς αισθάνεστε σαν να είστε ο «λιγότερος» εταίρος. Έχετε τεράστια δυσκολία στο να ανοίγεστε στους άλλους στη σχέση σας, επειδή αισθάνεστε ανεπαρκείς.

Τοξότης, 11/22 – 12/21

Έχετε πρόβλημα να καταλαγιάσετε, πάντα αναρωτιέστε αν υπάρχει κάτι καλύτερο για σας εκεί έξω. Προτιμάτε μια απλή ζωή και είστε πάντα πρόθυμοι να δείτε πού θα σας οδηγήσει η ζωή.

Αιγόκερως, 12/22 – 1/19

Είστε εργασιομανής και όταν πρόκειται για τις προτεραιότητές σας στη ζωή, η επαγγελματική σας καριέρα έρχεται συνεχώς πρώτη στο μυαλό σας. Στις σχέσεις, οι σύντροφοί σας, σας κατηγορούν ότι βάζετε τη δουλειά σας πάνω από τη σχέση σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ