Αυτές τις δυσκολίες θα αντιμετωπίσεις, αν θέλεις έναν Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω!


Αν ψάχνεις έναν άντρα σταθερό, υπεύθυνο και σοβαρό για μακρόχρονη σχέση, τότε θέλεις κάποιον Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω. Ωστόσο, παρά το αξιόπιστο και ώριμο του χαρακτήρα τους, έχουν και τα ελαττώματά τους, που καλό είναι να λάβεις υπόψη σου.

Εμείς σου παρουσιάζουμε 6 ΣΟΣ σημεία που χρειάζεται απαραίτητα να σταθείς, πριν κάνεις το μεγάλο βήμα. Εννοείται ότι η τελική απόφαση ανήκει σε σένα!

1. Έχουν μια συγκεκριμένη ρουτίνα και εκνευρίζονται όταν το πρόγραμμά τους αναστατώνεται
Η σταθερότητα είναι αναγκαία για τα ζώδια της Γης κυρίως στην καθημερινότητά τους. Έτσι, εάν εσύ είσαι φάση YOLO, σου αρέσουν τα αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα, τύπου «ντύσου και φύγαμε για ένα σ/κ στη Τζια», δε θα το έχεις με κάποιον από αυτούς τους άντρες.

2. Πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση
Τόσο για τον Αιγόκερω (που έχει το όνομα), όσο και για τον άντρα Παρθένο ή Ταύρο (που έχουν τη χάρη) ο επαγγελματικός τομέας είναι πολύ σημαντικός. Όταν όλα πάνε καλά εκεί, τότε ανεβαίνει και η διάθεσή τους, χαλαρώνουν και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Αν όμως προκύψει πρόβλημα, η προσοχή τους θα στραφεί στη δουλειά, το ερωτικό ενδιαφέρον θα εξαφανιστεί και μέχρι να ισιώσει η κατάσταση εσύ δε θα υπάρχεις στο χάρτη.

3. Η σχέση κινείται με αργό ρυθμό
Εντάξει, αυτό είναι το αυτονόητο! Αν περιμένεις από τον Ταύρο, τον Παρθένο ή τον Αιγόκερω να είναι τύπου μία που σε γνώρισε, μία που σε ερωτεύτηκε και μία που σου πρότεινε να συζήσετε, μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Θα βγουν και θα ξαναβγούν μαζί σου, θα θέλουν να σε γνωρίσουν όσο περισσότερο γίνεται, να μετρήσουν τα υπέρ και τα κατά σου γιατί είναι επιφυλακτικοί και δεν εμπιστεύονται εύκολα. Αν δεν έχεις υπομονή, άσ’ το καλύτερα.

4. Δεν τους αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές
Ανατροπές των δεδομένων, εκπλήξεις και αλλαγές σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής δεν ενοχλούν ή εκνευρίζουν μόνο τον Ταύρο, αλλά και τον Παρθένο και τον Αιγόκερω. Γενικά και οι τρεις τους έχουν μια συντηρητική φύση και ακολουθούν μια κανονικότητα. Δεν μετακομίζουν εύκολα, πηγαίνουν στα ίδια μαγαζιά, που ξέρουν ότι ευχαριστιούνται από την ποιότητα και το σέρβις, κάνουν διακοπές στα ίδια μέρη κάθε χρόνο, τον ίδιο μήνα. Αν εσύ θέλεις κάτι διαφορετικό, εξωτικό, πρωτόγνωρο ή συναρπαστικό, ακόμα και να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα στη σχέση, θα πέσεις σε ύφαλο.

5. Είναι πολύ πρακτικοί
Τα ζώδια της Γης είναι πρακτικά και δίνουν αρκετή σημασία στα υλικά αγαθά. Δουλεύουν πολύ για να αποκτήσουν ό, τι θέλουν, γι’ αυτό είναι προσεκτικοί και δε σκορπούν τα χρήματά τους άσκοπα. Όταν είναι άνετοι οικονομικά, δεν τους νοιάζει τίποτα, όταν στριμώχνονται, είτε είναι μέσα στη μιζέρια είτε ανησυχούν, μήπως δεν τα βγάλουν πέρα. Οπότε, XL χειρονομίες και συμπεριφορά, ξέχνα τα!

6. Δεν είναι κι οι πιο ρομαντικοί τύποι
Για οποιαδήποτε απόφαση, τα ζώδια της Γης βασίζονται στο μυαλό κι όχι την καρδιά τους. Ο διαχωρισμός γίνεται αυτόματα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για σημαντικά ζητήματα της ζωής τους. Ακόμα και ο Ταύρος, που είναι παιδί της Αφροδίτης, είναι πιο «βαρύς» και δεν το λες και εκδηλωτικό στα συναισθήματά του. Ασχέτως με το πώς είναι στο κρεβάτι, ξέχνα αγκαλίτσες, φιλάκια και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης κάτω από το φεγγαρόφωτο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ