Συναγερμός στη Γερμανία. Εκκενώθηκαν έξι δημαρχεία μετά από απειλές


“Κόκκινος” συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Τρίτης (26.05.2019) στη Γερμανία. Οι αρχές εκκένωσαν δημαρχεία σε έξι πόλεις μετά από απειλές που στάλθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας με e-mail!

Η αστυνομία στη Γερμανία ανακοίνωσε ότι οι απειλές, πολλές από τις οποίες αφορούσαν την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών, προκάλεσαν την απόφαση να εκκενωθούν τα δημαρχεία στις πόλεις Άουγκσμπουργκ, Νόινκιρχεν, Καϊζερσλάουτερν, ανατολικό Κέμνιτς, κεντρικό Γκέτινγκεν και βόρειο Ρέντσμπουργκ.

«Διατυπώθηκε μια απειλή εναντίον της πόλης Άουγκσμπουργκ, εκκενώθηκε το δημαρχείο της πόλης, διενεργούμε έρευνες», ανέφερε στο Twitter η αστυνομία στην πόλη της νότιας Γερμανίας. Ανάλογες αναρτήσεις στο Twitter έκαναν οι αστυνομικές αρχές και των πόλεων Νόινκιρχεν, Καϊζερσλάουτερν, ανατολικό Κέμνιτς, κεντρικό Γκέτινγκεν και βόρειο Ρέντσμπουργκ.

Οι περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις των πόλεων ανακοίνωσαν ότι επιστρατεύτηκαν αστυνομικοί σκύλοι για να ερευνήσουν για εκρηκτικά και ότι διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία.

Η εφημερίδα Bild επικαλέστηκε αστυνομικό σύμφωνα με τον οποίον δεν αυξήθηκε το επίπεδο της απειλής ασφαλείας, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Τον Ιανουάριο δικαστήρια σε τρεις γερμανικές πόλεις δέχτηκαν απειλές για βόμβες αλλά δεν σημειώθηκαν εκρήξεις.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ