ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Αντίο αγαπημένε μας Θανάση. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…”


Το δικό της “αντίο” είπε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον αείμνηστο Θανάση Γιαννακόπουλο, ενημερώνοντας παράλληλα για όσα έγιναν στην κηδεία του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

“Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού, συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, άνθρωποι του αθλητισμού και απλοί φίλαθλοι είπαν το «ύστατο χαίρε» στον αείμνηστο Θανάση Γιαννακόπουλο, το μεσημέρι της Τρίτης (26/3/2019) στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Κηδεία Θανάση Γιαννακόπουλου: Φίλοι και «εχθροί» είπαν το… στερνό αντίο στον «Τυφώνα»! videos, pics

Παρόντες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού Α.Ο., αθλητές από όλα τα ομαδικά και ατομικά τμήματα του συλλόγου, παλαίμαχοι παίκτες, προπονητές και παράγοντες των «πράσινων», εκπρόσωποι πολλών φορέων καθώς και σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο του ευρωπαϊκού αθλητισμού.

Από το πρωί πλήθος κόσμου συνέρρευσε στη Μητρόπολη, όπου η σωρός του Θανάση Γιαννακόπουλου είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα καλυμμένη με τη σημαία του αγαπημένου του Παναθηναϊκού, κάτι που αποτελούσε προσωπική του επιθυμία. Στις 14.00 εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ η ταφή του τελέσθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Αντίο αγαπημένε μας Θανάση. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ