Άρης – ΟΦΗ 0-0 LIVE για την 26η αγωνιστική της Superleague


Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ, για την 26η αγωνιστική της Superleague. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr

Το κλείδωμα της πέμπτης θέσης και η προσπάθεια για μια παραπάνω, είναι ο στόχος του Άρη, φτάνοντας στην τελική ευθεία. Και με την αστάθεια του Παναθηναϊκού και το δύσκολο πρόγραμμα του Παναιτωλικού, ίσως να μην χρειάζεται και πολλούς βαθμούς ακόμα για το πρώτο. Ωστόσο το πρόγραμμα του Ατρόμητου του δίνει ελπίδες και για την τετράδα, αν κάνει ανάλογη συνέχεια με αυτή που έχει μέσα στο 2019.Παρακολουθήστε LIVE το Άρης – ΟΦΗ από το newsit.gr

Ο Άρης ξεκίνησε εντυπωσιακά, αλλά τον Οκτώβρη απογοήτευσε, άλλαξε προπονητή και πήρε πάλι μπροστά από τον Ιανουάριο. Στα 11 παιχνίδια από την αλλαγή του χρόνου έχει έξι νίκες και δύο ήττες, ενώ κυριαρχεί στην έδρα του, ακόμα και όταν χάνει βαθμούς.

Στα πέντε τελευταία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, αυτή με τον Πανιώνιο, μοναδικό παιχνίδι που… «στράβωσε» και δέχτηκε γκολ ο Άρης.

Σε όλη τη σεζόν μόνο μια ομάδα σκόραρε στο γήπεδο του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ, και αυτό το γκολ μπήκε από πέναλτι. Μόνο ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν καλύτερη εντός έδρας άμυνα από τον Άρη.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που είχε εντυπωσιακό φινάλε με ανατροπή στο σκορ, ο Σάββας Παντελίδης έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη.

Για τον ΟΦΗ τα πράγματα δεν είναι εύκολα, παρά τη νίκη επί του Λεβαδειακού και τα τρία παιχνίδια που δεν έχασε τον κρατούν βαθμολογικά ζωντανό. Πριν υποδεχτεί σε αγώνα έξι βαθμών τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ήθελε να πάρει κάτι στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, αν και έχει πάρει πέντε ισοπαλίες.

Μετά τα πέντε γκολ που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό, ο ΟΦΗ έχει κρατήσει το «μηδέν» σε τρία παιχνίδια, δείχνοντας κάπως καλύτερη αμυντική λειτουργία από αυτή που είχε στο ξεκίνημα των δύο γύρων.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια στην κατηγορία, που έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Σεπτέμβρη 2012 και Μάρτη 2014 ήλθαν 0-0. Αν υπολογίσουμε και τα πρόσφατα παιχνίδια για τη Φούτμπολ Λιγκ, στα πέντε τελευταία παιχνίδια ο Άρης έχει δύο νίκες με 1-0 και τρία έχουν τελειώσει 0-0!

Στη μεγάλη κατηγορία μόνο, από τις 28 Σεπτεμβρίου 2003, όταν ο ΟΦΗ νικούσε στο γήπεδο του Μακεδονικού 2-1, ο Άρης έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Στη φυσική έδρα του ο Άρης έχει να χάσει από τον ΟΦΗ από το Μάιο του 1997, 2-1 με δύο γκολ του Νίκου Νιόπλια τότε.

Η ιστορία

Νίκες Άρη: 36

Ισοπαλίες: 13

Νίκες ΟΦΗ: 26

Με γηπεδούχο τον Άρη

Νίκες Άρη: 26

Ισοπαλίες: 6

Νίκες ΟΦΗ: 5

Στον πρώτο γύρο

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

ΟΦΗ – Άρης 1-2

(75′ κεφαλιά Σασί – 89′ σουτ Γιουνές, 90′ κεφαλιά Γιουνές)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ