Μαξίμου εναντίον Νέας Δημοκρατίας: Φτηνός αντιπερισπασμός η υπόθεση Πετσίτη

Το πρωθυπουργικό γραφείο απάντησε εμμέσως στις αναφορές της ΝΔ για «σκάνδαλο της παρέας του Μαξίμου» με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη.

Για τον Μανώλη Πετσίτη και τα σημερινά δημοσιεύματα έβγαλε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, περί δανείων των κομμάτων απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου, με μια έμμεση αναφορά στις αποκαλύψεις, που χαρακτηρίζονται – από το Μέγαρο Μαξίμου- ως fake news.

«Ο πανικός της ΝΔ γίνεται ακόμη πιο έκδηλος από τους φτηνούς αντιπερισπασμούς που κατασκευάζει. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες παράγει περισσότερα fake news από όσα και τα ίδια τα στελέχη της μπορούν να καταναλώσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά το Μέγαρο Μαξίμου.

«Όσο κι αν προσπαθούν όμως δε θα μπορέσουν να αποφύγουν την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη του ελληνικού λαού: Θα επιστρέψουν ποτέ τα κλεμμένα δανεικά και αγύριστα των θαλασσοδανείων τους ή θα συνεχίσουν να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων;», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.Τι είχε προηγηθεί της ανακοίνωσης του Μεγάρου Μαξίμου

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ανέφερε πως «Στους λογαριασμούς του κ. Μανώλη Πετσίτη, στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά, βρέθηκαν αδικαιολόγητα μεγάλα ποσά, με αποστολέα τον επίσης φίλο του κ. Παππά, Αρτέμη Αρτεμίου που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και θεωρείται γκουρού των offshore εταιρειών», προσθέτοντας ότι «Τρανταχτή απόδειξη του σκανδάλου είναι η σημερινή αποκάλυψη ότι εκδιώχθηκε από τη θέση του το διευθυντικό στέλεχος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που διερευνούσε το σκάνδαλο ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδη και εντόπισε μεταξύ άλλων τα παράνομα χρήματα στους λογαριασμούς του κ. Πετσίτη».

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Οφείλει σήμερα κιόλας να απαντήσει αν καλύπτει τις σκοτεινές δραστηριότητες των κ. Παππά, Πετσίτη και Αρτεμίου και να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ξηλώθηκε ο δημόσιος λειτουργός που διερευνούσε την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η παρέα του Μαξίμου ζημιώνοντας το Δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ», κατέληγε η ανακοίνωση της ΝΔ, στην οποία απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here