Καρφιά Τζανακόπουλου: Όποιος δυσφορεί να κατέβει από το τρένο της κυβέρνησης (video)

«Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά να εμφανίζεται δυσαρεστημένος με τον Αλέξη Τσίπρα μετά τη διαμάχη του με τον Πάνο Καμμένο.

«Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις. Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στην διαδρομή τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αν ήθελε να του πει κάτι θα το έλεγε. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος κάνει διαρροές. Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω όμως. Δεν έχει λόγο να δυσφορεί. Γιατί η πολιτική του πρωθυπουργού στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτή με την οποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς. Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος προς δυσφορία. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κοτζιάς δεν θα το επικοινωνούσε μέσω διαρροών. Αυτή η κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με διαρροές. θα το έλεγε ευθέως στον πρωθυπουργό με τον οποίο έχει καθημερινή και τακτική επικοινωνία».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Μπορεί να έχουν γίνει στα μαγειρεία του διαδικτύου. Δεν θα σχολιάσω τις διαρροές γιατί δεν ξέρω από που προέρχονται. Κόντρες σε αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχουν».

Παράλληλα, έκανε λόγο για «φαντασιόπληκτες διαρροές με πολιτική σκοπιμότητα» αναφερόμενος σε όσα ακούγονται για έντονο καβγά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος στη δέσμευση που ζήτησε ο πρωθυπουργός από τους υπουργούς να μην ρίξουν την κυβέρνηση είπε πως «ο πρωθυπουργός δεν παρακαλάει κανέναν».

«Δεν έχει φοβηθεί αυτός ο πρωθυπουργός ποτέ τις πολιτικές εξελίξεις. Τις προκαλεί ο ίδιος όταν θεωρεί ότι είναι καλό για την χώρα. Ο πρωθυπουργός χθες έθεσε ένα σαφές πολιτικό ζήτημα ότι η κυβέρνηση πρέπει να πορευθεί με ενότητα ως την λήξη της τετραετίας. Ο Καμμένος διατηρεί την διαφωνία του αλλά δεν συμπλέει με τη ΝΔ. Ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμπλεύσει με τη ΝΔ και να αποσταθεροποιηθεί η χώρα».

Δείτε τη συνέντευξη:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here