Παραιτήθηκε ο Κοτζιάς. Στα “σχοινιά” η Κυβέρνηση

Το είπε και το έκανε. Ο Νίκος Κοτζιάς δεν άντεξε τις αντιπαραθέσεις για το Σκοπιανό και την κόντρα με τον Πάνο Καμμένο και δήλωσε την παραίτησή του από την θέση του Υπουργού εξωτερικών.

Είχε προηγηθεί το χθεσινό επεισόδιο με τον υπουργό αμύνης και οι διάλογοι μπροστά στον πρωθυπουργό, ο οποίος δεν πήρε το μέρος του Κοτζιά, κάτι που όπως φαίνεται ξεχείλισε την οργή του.

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Καμμένου και Κοτζιά. Εντονος διάλογος παρουσία του Τσίπρα

Νωρίτερα, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, άδειασε τον Κοτζιά λέγοντας:

«Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις. Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στην διαδρομή τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αν ήθελε να του πει κάτι θα το έλεγε. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος κάνει διαρροές. Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω όμως. Δεν έχει λόγο να δυσφορεί. Γιατί η πολιτική του πρωθυπουργού στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτή με την οποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς. Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος προς δυσφορία. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κοτζιάς δεν θα το επικοινωνούσε μέσω διαρροών. Αυτή η κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με διαρροές. θα το έλεγε ευθέως στον πρωθυπουργό με τον οποίο έχει καθημερινή και τακτική επικοινωνία».
ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here