Μυτιλήνη: Στο νοσοκομείο πολύτεκνη μητέρα που κάνει απεργία πείνας

05/04/2019 22:34

Σε πολύ άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής (05/04) στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης η αγρότισσα – απεργός πείνας Δ.Κ. που συνεχίζει τη διαμαρτυρία της για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων της από το 2015.

Η Δ. Κ. είναι πολύτεκνη μητέρα και από λάθος του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν της έχουν καταβληθεί 38.000 ευρώ και έχει βρεθεί αυτή και η οικογένειά της σε δυσμενέστατη οικονομική θέση.

Εργαζόμενοι στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής όπου πραγματοποιεί τη διαμαρτυρία της την είδαν το πρωί σε λιπόθυμη κατάσταση και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν την πολύτεκνη μητέρα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου οι γιατροί της συνέστησαν να σταματήσει τη διαμαρτυρία της διότι η κατάστασή της είναι πολύ άσχημη και κινδυνεύει άμεσα η υγεία της.

Εκείνη δεν δέχθηκε να σταματήσει την απεργία πείνας που κάνει και επέστρεψε στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής όπου συνεχίζει τη διαμαρτυρία της έως ότου όπως λέει δικαιωθεί και της καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Πηγή: lesvosnews.grΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης