Ντροπή: Μητέρα κλώτσησε το τρίχρονο κοριτσάκι της γιατί δεν έκανε καλή πασαρέλα (vid)


Σάλος έχει προκληθεί στην βιομηχανίας της παιδικής μόδας, μετά από τη δημοσιοποίηση ενός στιγμιότυπου με πρωταγωνίστριες ένα τρίχρονο κορίτσι και τη μητέρα του, η οποία φαίνεται να κλωτσά το τρίχρονο κοριτσάκι επειδή δεν ήταν καλή στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας.

Το βίντεο, σύμφωνα με την China Daily, καταγράφηκε τη Δευτέρα (08/04) στην πόλη Hangzhou, όπου ένα κορίτσι έκανε πασαρέλα για εταιρείες ρούχων μέσω Διαδικτύου. Το σοκαριστικό βίντεο αναρτήθηκε στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo και προσέλκυσε πάνω από 610 εκατομμύρια θεατές μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (11/04).

«Αυτή η μητέρα εύλογα μπορεί να θεωρηθεί ύποπτη ότι χρησιμοποιεί το παιδί της για να κερδίζει χρήματα. Είναι σωστό να κλωτσά κανείς παιδιά; Ο ψυχολογικός αντίκτυπος είναι μεγαλύτερος από τον σωματικό», έγραψε στην πλατφόρμα ένας δικηγόρος.

Η γυναίκα που αναγνώρισε τον εαυτό της στο βίντεο ζήτησε συγγνώμη στα social media, λέγοντας ότι αγαπά την κόρη της και ότι δεν ήθελε να την κακοποιήσει.

Σε συνεντεύξεις της σε τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει την τρίχρονη κόρη της, αλλά ήθελε απλά να την τρομάξει με «μεγάλες κινήσεις» για να μην τρέξει ή πέσει κατά την διάρκεια της επίδειξης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: New York Times


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ