Αν έχεις βαρεθεί τα nude χρώματα, αυτό το βερνίκι θα σου χαρίσει το στιλ που αναζητάς


Το φυσικό look είναι μία δυνατή τάση ακόμα και στο μανικιούρ.

Ήδη από τις αρχές της άνοιξης είναι το χρώμα που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί. Nude μπεζ, ημιδιάφανο ροζ ή γαλακτερό, οι επιλογές είναι τόσες πολλές και κάθε γυναίκα επιλέγει αυτή που της ταιριάζει καλύτερα.

Δεν παύει ωστόσο το nude μανικιούρ να είναι μία καθαρή, ήρεμη επιλογή. Αν θέλουμε να δώσουμε περισσότερη ένταση στα άκρα μας και να δείχνουν πιο εντυπωσιακά μπορούμε να πούμε «Ναι» στο χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στις ανοιχτόχρωμες αλλά και τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες.
Ο λόγος για τις burgundy αποχρώσεις, για το βαθύ cherry αλλά και το σκούρο μωβ που κρύβει μία δόση κόκκινο μέσα του. Σκούρες αποχρώσεις που ενώ κάποτε τις βλέπαμε να πρωταγωνιστούν μόνο το χειμώνα, τα τελευταία χρόνια είναι must ακόμα και για το καλοκαίρι.

Νύχια σε μπορντό απόχρωση.

Είναι η τέλεια επιλογή και για το πεντικιούρ, σε περίπτωση που ο καιρός μας επιτρέψει τις επόμενες ημέρες να φορέσουμε τα σανδάλια μας. Δεδομένου ότι ακόμα η επιδερμίδα μας δεν έχει μαυρίσει, οι σκούρες αποχρώσεις είναι ιδανικές επιλογές για αυτή την εποχή!

Burgundy nails/Shutterstock

Κάνουμε τη διαφορά λοιπόν στην καρδιά της άνοιξης. Ξεφεύγουμε από τα μονότονα αλλά τόσο chic κατά τα άλλα nude, ημιδιάφανα βερνικια και τολμούμε τις σκούρες αποχρώσεις. Από το σκούρο μπορντό, μέχρι το βαθύ μωβ που θα κάνει το στιλ μας πιο εντυπωσιακό, rock και σίγουρα μοντέρνο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ