Κουτάκια αναψυκτικών γίνονται… γλυπτά με τους αντίχειρες! (vid)


Τα περίπλοκα σχεδιασμένα κουτάκια αναψυκτικών θυμίζουν… γλυπτά τα οποία θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα κάποιας αυτοματοποιημένης μηχανής, αλλά είναι σκαλισμένα μόνο από το ανθρώπινο χέρι.

Κοιτάζοντας τα τέλεια γεωμετρικά μοτίβα που έχουν σμιλευτεί σε αυτά τα κουτάκια από αλουμίνιο, θα δικαιολογούσε τη σκέψη ότι ο Noah Deledda, ο κατασκευαστής τους… είναι ρομπότ. Ωστόσο, η ακρίβεια του σχήματος που δίνει στα κουτάκια των αναψυκτικών οφείλονται κυρίως στους αντίχειρές του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έφτιαξε το βίντεο που θα δείτε, για να αποδείξει ότι δεν χρησιμοποιεί κάποια μηχανή για να δώσει την ιδιαίτερη μορφή σε αυτά τα αλουμινένια κουτάκια. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ξεκινά με το τρίψιμο των δοχείων ώσπου να γίνουν λαμπερά. Έπειτα χρησιμοποιεί τους αντίχειρές του για να δημιουργήσει τσακίσεις και εσοχές στα κουτάκια. Όπως μπορείτε να φανταστείτε βέβαια, είναι μια επίπονη διαδικασία που απαιτεί υπομονή, και ο Deledda την ανέπτυξε μετά από χρόνια δοκιμών και αποτυχημένων προσπαθειών.

Σήμερα, ο Noah Deledda είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης, και τα απίστευτα λεπτομερή γλυπτά του πωλούνται για πάνω από 2.000 δολάρια το κομμάτι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ