Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μαγεύουν με τα φιλιά τους!


Για κοίταξε! Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μαγεύουν με τα φιλιά τους

Μπορεί κάποιος/α να αντισταθεί στα φιλιά σου; Είσαι τόσο καλός/η όσο νομίζεις; Ελέγξτε το παρακάτω, να δεις αν ανήκεις στα ζώδια που φιλάνε υπέροχα! Αν όχι, σου φανερώνουμε τα μυστικά τους για να διεκδικήσεις επάξια τη θέση τους!

Ιχθύες
Όσα δε λέει φωναχτά, ο Ιχθύς τα λέει μέσω των φιλιών του. Όλα του τα συναισθήματα, ό,τι νιώθει, ό,τι υπάρχει μέσα στην καρδιά του, το βγάζει εκεί και θέλει να το βιώσεις κι εσύ. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στην πρώτη θέση. Θα σε ταξιδέψει, θα σε οδηγήσει στον κόσμο των ονείρων του και θα αναστατώσει το είναι σου, απλά πιέζοντας τα χείλη του στα δικά σου. Φήμες λένε ότι αν σε φιλήσει ένας Ιχθύς, δε θα θέλεις να σε φιλήσει μετά κανένας άλλος.

Σκορπιός
Τα φιλιά του άνετα μπορούν να σε οδηγήσουν… στην παραφροσύνη. Με τόσο πάθος και ένταση που θα σε φιλήσει, θα σου πάρει λίγο χρόνο μετά για να θυμηθείς ποιος/α είσαι και πού βρίσκεσαι. Είναι σίγουρος ότι θα λιώσεις και εννοείται ότι δε θα σου ζητήσει την… άδεια! Απλά θα σου σκάσει ένα φιλί που θα σου κόψει την. Ύστερα, θα θέλεις κι άλλα, κι άλλα και θα παρακαλάς να μη σταματήσει.

Ταύρος
Αν είσαι καιρό το αντικείμενο του πόθου του και επιτέλους σε κατέκτησε, τότε θα βιώσεις την απόλυτη εμπειρία, αφού όλη η προσμονή, η υπομονή που έκανε και ο έρωτάς του θα βγουν στο φιλί του. Κι επειδή -ως γνωστό- δε βιάζεται, θα σου δώσει όσο χρόνο χρειάζεσαι για να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει και να απολαύσεις τα παθιασμένα, μεθυστικά φιλιά του, ξεσηκώνοντας κάθε πόντο του κορμιού σου.

Καρκίνος
Θα σε κάνει να νιώσεις πράγματα που δεν είχες αισθανθεί ποτέ πριν. Θα δώσει όλη του την αγάπη στο φιλί του, θα εκφράσει τα βαθύτερα συναισθήματά του και σου δείξει την ευαισθησία του. Σίγουρα δεν είναι μόνο ένα φιλί, αλλά μια ολόκληρη ερωτική εμπειρία που θα κάνει το σώμα και την καρδιά σου να πάλλεται από προσμονή. Ποτέ δε θα ξεχάσεις τα φιλιά ενός Καρκίνου γιατί είναι τα πιο ηδονικά που γεύτηκες ποτέ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ