Μήπως δεν είναι ο κατάλληλος; Τα σημάδια στα social media που τον προδίδουν


Αν παρατηρήσεις αυτά, μάλλον πρέπει να μείνεις μακριά

Βλέποντας το πόσο άρρηκτα συνδεδεμένες είναι πλέον οι ζωές μας με την τεχνολογία και τα social media, είναι δύσκολο να αμφισβητήσεις ότι τα προφίλ μας στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης δεν λειτουργούν έστω και λίγο ως καθρέφτης του ποιοι είμαστε. Γι’αυτό ακριβώς θα ήταν χρήσιμο να αξιοποιήσεις το ψάξιμο στο Instagram προφίλ του που κάνεις έτσι κι αλλιώς (ας μην κρυβόμαστε) για να καταλάβεις καλύτερα αν αξίζει να συνεχίσεις μαζί του ή όχι.

Είτε τον γνώρισες πρόσφατα από κοντά είτε πρόκειται για τον άγνωστο που ανακάλυψες τυχαία online, αυτά είναι τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως πρέπει να μείνεις μακριά:

Όλα τα σχόλια είναι από γυναίκες
Αν κάτω από κάθε φωτογραφία του υπάρχει ένας καταιγισμός από άκρως εκδηλωτικές θαυμάστριες, μάλλον δεν έχεις πετύχει την ιδανικότερη περίπτωση. Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει μια καλή ισορροπία σχόλιων ανάμεσα σε τυχαίους followers, φίλους και γνωστούς.

Δεν υπάρχουν πουθενά σχόλια φίλων
Όπως είπαμε και παραπάνω, αν δεν υπάρχει η παραμικρή αλληλεπίδραση με φίλους του, τα πράγματα μάλλον δεν είναι πολύ καλά. Σχόλια όπως παρεΐστικα αστεία αποτελούν σημάδι ότι είναι κοινωνικός και ευχάριστος στις παρέες του, οπότε παρατήρησε να υπάρχουν κάτω από τις φωτογραφίες του ή όχι.

Το προφίλ είναι γεμάτο selfies
Στην περίπτωση που εκφράζεται καλλιτεχνικά φωτογραφίζοντας αποκλειστικά και μόνο το πρόσωπο του, έχουμε δυσάρεστα νέα, έχεις να κάνεις με έναν αμετανόητο νάρκισσο που αγαπάει υπέρβολικά τον εαυτό του και δεν το κρύβει. Αντιθέτως, κάποιος που μοιράζεται φωτογραφίες από τα ταξίδια και τις βόλτες του, τις γαστρονομικές του ανακαλύψεις, όμορφα στιγμιότυπα της παρέας του και το οποιοδήποτε πάθος του είναι ένας προτιμότερος τύπος για σένα.

Ακολουθεί υπερβολικά πολλές γυναίκες
Περιττό να πούμε πως όλες αυτές οι σέξι κοπέλες δεν είναι φίλες ή γνωστές του, και είναι χλωμό να μοιράζει τα likes του από φιλική διάθεση και ευγένεια, σωστά; Δεδομένου ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η συμπεριφορά μας αντικατοπτρίζει το πώς φερόμαστε και στην πραγματική ζωή, το τόσο απροκάλυπτο χάζεμα δεν είναι καλό σημάδι.

Δεν ακολουθεί κανέναν
Οκ, το πιάσαμε, είναι σούπερ κουλ και καλύτερος απ’όλους. Καλό θα ήταν όμως κάποιος να του υπενθυμίσει ότι δεν είναι ο Kanye West και να του ζητήσει να επιστρέψει στην πραγματικότητα. Πρόκειται για νάρκισσο, καλύτερα να απομακρυνθείς.

Διαγράφει τις φωτογραφίες του
Είναι πολύ πιο συνηθισμένο απ’όσο νομίζεις. Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι δίνουν μια καλύτερη εντύπωση αν έχουν πολλούς followers αλλά μικρό αριθμό αναρτήσεων στο προφίλ τους, γιατί θα μπορούσε να σημαίνει οτι οι -λίγες- αυτές φωτογραφίες είναι τόσο ωραίες που είναι αρκετές για να κάνουν τόσα άτομα να τους ακολουθήσουν. Αν παρατηρήσεις ότι το κάνει και εκείνος, είναι αρκετά πιθανό να είναι ενοχλητικά εγωκεντρικός.

Όλες οι φωτογραφίες είναι από πάρτι
Αν κρίνοντας και μόνο από τις φωτογραφίες του στο Instagram συμπεραίνεις ότι είναι σε clubs και πάρτι τουλάχιστον τις μισές μέρες της εβδομάδας, μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείς αν θέλεις να συνεχίσεις μαζί του. Οι περιστασιακές έξοδοι είναι αναμενόμενες και καλοδεχούμενες, αλλά αν το ξεσάλωμα έχει γίνει καθημερινή του συνήθεια και μάλιστα δε διστάζει να το μοιραστεί, το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι ο τύπος που θα μπορούσε να δεσμευτεί.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ