Ξανά στην κορυφή η Λίβερπουλ. Νέα “αυτοκτονία” από την Άρσεναλ του Μαυροπάνου – videos


Η Λίβερπουλ έκανε ένα ακόμη “βήμα” τίτλου με το 2-0 μέσα στην Κάρντιφ, καθώς πέρασε ξανά στην κορυφή και περιμένει πλέον το ντέρμπι το Μάντσεστερ, ελπίζοντας να βρεθεί “αγκαλιά” με το πρωτάθλημα. Νέα γκέλα για την Άρσεναλ, με βασικό τον Μαυροπάνο.

Έκανε το καθήκον της η Λίβερπουλ στην έδρα της Κάρντιφ και με το τελικό 2-0, «προσπέρασε» τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, με ένα ματς παραπάνω, αφού οι «Πολίτες» αγωνίζονται την Τετάρτη 24 Απριλίου κόντρα στη Γιουνάιτεντ στο τοπικό ντέρμπι του Όλντ Τράφορντ.

Οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, αλλά έπρεπε να περιμένουν μέχρι το δεύτερο ημίχρονο για να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα των Λονδρέζων, με τον Βαϊνάλντουμ να κάνει το 1-0 στο 56′ και τον Μίλνερ να «σφραγίζει» τη νίκη στο τέλος με γκολ από πέναλτι.

 

Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ έχασε μία ακόμη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα για την 4η θέση και το Champions League, αφού όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ηττήθηκε κιόλας με 3-2 στην έδρα της από την Κρίσταλ Πάλας.

Οι Λονδρέζοι είχαν βασικό στην άμυνά τους για δεύτερο σερί ματς, τον Ντίνο Μαυροπάνο, αλλά αυτός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ