ΠΑΟΚ: Παράνοια στον Πύργο τον… ασπρόμαυρο. video, pics


Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βλέπουν ξανά πρωτάθλημα μετά από 34 ολόκληρα χρόνια και το γήπεδο της Τούμπας δεν… ήταν δυνατόν να τους χωρέσει!

Η τρέλα για ένα εισιτήριο στην Τούμπα, για το παιχνίδι τίτλου του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό ήταν… δεδομένη. Άλλωστε, 34 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ήταν αυτά. ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά που συγκλονίζει! Βιεϊρίνια και Σαββίδης στην Τούμπα [pics]

Και λέμε… ήταν, διότι ο δικέφαλος του Βορρά με σκορ 2-0 από το ημίχρονο έδειξε πως αυτή η κούπα δεν χάνεται!

Η Τούμπα ήταν κατάμεστη από νωρίς κι έκλεψε τις εντυπώσεις με το τεράστιο πανό που κοσμούσε τις εξέδρες της, την ώρα που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ… παραληρούσαν!

Όσοι ήταν… μέσα βέβαια, γιατί η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν κατάφερε να βρει ένα «μαγικό χαρτάκι» για το ιστορικό παιχνίδι.

Όσοι, λοιπόν, δεν… προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν στις εξέδρες και να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, συγκεντρώθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από την γιγαντοοθόνη που έχει στηθεί!

Χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στον Λευκό Πύργο που έχει μετατραπεί σε… ασπρόμαυρο, έχοντας έχουν ανέβει σε εξέδρες, στο μπαλκόνι του Βασιλικού Θεάτρου ακόμα και στα καραβάκια για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Το κλίμα θυμίζει Τούμπα καθώς δεκάδες σημαίες του ΠΑΟΚ κυματίζουν στον χώρο και οι οπαδοί είναι έτοιμοι να χειροκροτήσουν το επόμενο γκολ.Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Click4more: Δείτε εδώ LIVE όσα γίνονται στην Τούμπα! ΠΑΟΚΠΑΟΚ

Με πληροφορίες από: voria.gr / thestival.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ