Σκορίνης: Πολιτικά ανώριμη η παραίτηση Κοτζιά

Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού στο ραδιόφωνο του alpha 98.9, ήταν ο Νίκος Σκορίνης – Μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος για τον συντονισμό κόμματος-κυβέρνησης.

Ο κ. Σκορίνης μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις, χαρακτήρισε ως εξαιρετική την παρουσία του πρώην υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και ως μια σοβαρή προσωπικότητα που έλυσε πολλά προβλήματα της χώρας.

Σχετικά με την αντιπαράθεση του Νίκου Κοτζιά με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης ανέφερε πως γενικά δεν θα ήθελε να κρίνει τη στάση προσώπων, ωστόσο δήλωσε πως η κίνηση του πρώην πλέον υπουργού ήταν πολιτικά ανώριμη η οποία δεν έπρεπε ποτέ να γίνει.

Ο κ. Σκορίνης είπε επίσης επί του θέματος πως έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα στον πρωτεύοντα στόχο που είναι η ορθή πολιτική, σημειώνοντας επιπλέον πως έπρεπε να αποφευχθεί αυτή η ένταση.

Το μακεδονικό

Τέλος, μιλώντας σχετικά με το κρίσιμο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, υπογράμμισε ότι με την κίνηση του ο πρωθυπουργός αναλαμβάνοντας ο ίδιος το υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε πως δεν κάνει ούτε βήμα πίσω.

“Η κοινωνία πρέπει να επιμείνει σε μια σταθερή λύση. Ο κόσμος περιμένει μια αλλαγή και όλα όσα προανήγγειλε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ”, είπε κλείνοντας ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

 

 


ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here