4 λάθη που επιτρέπονται στη δίαιτα


Κάθε δίαιτα έχει τους κανόνες της και τις απαγορεύσεις της. Μην φάτε γλυκό, μειώστε τους υδατάνθρακες ή αποφύγετε τα τηγανιτά. Φυσικά, οι περισσότεροι δεν αργούμε να παραβούμε τους κανόνες και καταλήγουμε να νιώθουμε τύψεις επειδή “χαλάσαμε’ τη δίαιτα. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια λάθη που επιτρέπονται σε κάθε δίαιτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάρουμε κιλά ή δεν θα χάσουμε.

Να τρώτε γλυκά ή τηγανιτά
Μπορεί τα κάποιες τροφές να είναι πλούσιες σε θερμίδες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην τις καταναλώνετε καθόλου. Στην πραγματικότητα, αν στερηθείτε τα αγαπημένα σου γλυκά, το αλκοόλ και τα τηγανιτά, τότε θα είναι πιο δύσκολο να παραμείνετε πιστοί σε ένα πρόγραμμα. Προσέξτε ώστε να καταναλώνετε αυτές τις τροφές με μέτρο.

Να μην τρώτε σαλάτα καθημερινά
Οι σαλάτες είναι απαραίτητες επειδή περιέχουν λαχανικά. Αν δεν σας αρέσουν μπορείτε να καταναλώσετε λαχανικά σε σούπες, σάντουιτς, ψητά λαχανικά.

Να μην κάνετε γυμναστική
Αν δεν θέλετε να κάνετε γυμναστική, τότε απλά θα πρέπει να μειώσετε τις θερμίδες που καταναλώνετε καθημερινά για να χάσετε κιλά!

Να τρώτε υδατάνθρακες
Το άσπρο αλεύρι, το ρύζι και η ζάχαρη, είναι οι υδατάνθρακες που πρέπει να περιορίσετε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τρώτε κινόα, βρώμη ή ζυμαρικά και ψωμί ολικής αλέσεως!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ