Φωτογραφίες και Βίντεο που σοκάρουν: Κουτάβι στη Σάμο πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι – Έκκληση για βοήθεια προκειμένου να χειρουργηθεί


Σερ Μπαμ, ο κούταβος με καρδιά λιονταριού, που επιβίωσε με μια τεράστια τρύπα στο ζυγωματικό, με αιμορραγία, σκουλήκια στην πληγή και πάνω από δέκα μέρες χωρίς φαγητό, σφαδάζοντας απ’τους πόνους, έχει το δικαίωμα της ευκαιρίας, να μπορέσει να ζήσει σαν φυσιολογικό ζώο.

Μπορεί να έχασε το ματάκι του, απ’ τον πυροβολισμό εξ επαφής, όμως δεν έχασε την θέληση για ζωή. Θέλει να μεγαλώσει, όπως όλα τα σκυλάκια, να αναπνεύσει απ’τις κομμένες αναπνευστικές οδούς και να κλείσει η τρύπα, που μαρτυρά το δράμα που πέρασε!

Να κοιτάζει το μέλλον, με ελπίδα,όπως όλα τα πλάσματα, χωρίς να υποφέρει πια, από πόνους, δυσχέρεια στην αναπνοή, σε μια ζεστή αγκαλιά, που θα του γιατρέψει, τις πληγές της ψυχής του!

Μέχρι στιγμής, έχει πάρει σχεδόν δέκα κιλά, σε 24 μέρες, έχει δυναμώσει, ξεπερνώντας την ισχυρή μόλυνση και είναι έτοιμος, να προχωρήσει σε χειρουργική αποκατάσταση. Τα υλικά για να μπει μόσχευμα και να υπάρξει στερεός ιστός, που δεν θα πληγώνεται, με το παραμικρό χτύπημα, δυστυχώς είναι πολύ ακριβά.

Χρειαζόμαστε την αρωγή όλων σας, καθώς το κόστος του χειρουργείου, είναι πολύ μεγάλο!

Δώστε, ότι μπορείτε, απ’το υστέρημα σας, δεν έχει σημασία,αν στα μάτια σας η συμβολή σας, φαίνεται μικρή. Για τον Σερ Μπαμ, είναι το σκαλοπάτι, για να ταξιδέψει με ποιότητα, στο υπόλοιπο της ζωής του!

Οι καταθέσεις, θα γίνουν στον λογαριασμό του φιλοζωικού σωματείου, με αιτιολογία, Σερ Μπαμ!!! Σας ευχαριστούμε, που μας δίνετε ελπίδα, χωρίς την βοήθεια σας, δεν θα τα καταφέρουμε!

Λογ: ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΜΟΥ – SAMOS ANIMAL WELFARE ASSOCIATION
IBAN GR8701104010000040100272943
ETHNGRAA….. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ