Elif: Η Ζεϊνέπ λιποθυμάει


Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Φεριντέ λέει πως έχει να παραδώσει μια παραγγελία και φεύγει από το εστιατόριο.

Ο Σελίμ εμφανίζεται και μιλάει στη Ζεϊνέπ για τα όνειρα, που κάνει για τους τρεις τους αλλά η Ζεϊνέπ είναι πολύ πληγωμένη και δεν μπορεί να τον συγχωρέσει. Η Ζεϊνέπ επιστρέφει σπίτι και μιλάει με την Τουλάι και τη Μελέκ για την επίσκεψη του Σελίμ όταν λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της. Ο Σελίμ της γράφει πως θα μείνει στην πόρτα της μέχρι να τον συγχωρέσει. Η Τουλάι και η Μελέκ της λένε πως ο Σελίμ την αγαπάει και προσπαθεί πολύ να το αποδείξει αλλά η Ζεϊνέπ είναι πολύ θυμωμένη. Τη νύχτα, η Μελέκ πηγαίνει φαγητό στον Σελίμ.

Ο Σελίμ αγοράζει μπογιά και γράφει σε έναν τοίχο, απέναντι από το δωμάτιο της Ζεϊνέπ «Σε αγαπώ, σε παρακαλώ συγχώρεσε με». Όταν ξυπνάει το πρωί η Ζεϊνέπ, βλέπει τον Σελίμ να στέκεται στον τοίχο και αισθάνεται πως την ντροπιάζει μπροστά σε όλη τη γειτονιά. Αυτό την κάνει να θυμώσει ακόμα περισσότερο μαζί του. Καθώς βγαίνει έξω να του μιλήσει, η κοπέλα λιποθυμάει. Ο Σελίμ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Ελίφ κοιτάζει τη φωτογραφία της με την Τουγτσέ και όταν τη βλέπει η Νουρτέν γίνεται έξαλλη και καίει στη σόμπα τη φωτογραφία. Όταν η Ελίφ της λέει πως προσπαθεί να θυμηθεί ποια είναι, η Νουρτέν γίνεται τρελή από θυμό και της λέει να ξεχάσει τη φωτογραφία και εκείνο το σπίτι.

Στη συνέχεια την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο νηστική. Η Ελίφ ικετεύει να της ανοίξει για πιει νερό αλλά όταν η Νουρτέν ανοίγει την πόρτα, η Ελίφ το σκάει. Ένα αυτοκίνητο παρολίγο να χτυπήσει τη μικρή αλλά εκείνη τη στιγμή τη σώζει ο Μουχσίν, που επιστρέφει από τη δουλειά του. Ρωτάει τη Νουρτέν γιατί η Ελίφ είναι μαζί τους και όχι με τη μητέρα της. Η Νουρτέν του λέει μια ιστορία, ότι δήθεν η Ελίφ είναι υιοθετημένη και είδε τη μητριά της να τη βασανίζει, έτσι τη λυπήθηκε και την πήρε πάλι κοντά της. Ο Μουχσίν δεν πιστεύει τη Νουρτέν και ρωτάει την Ελίφ αν θυμάται τη μητέρα της, την Αρζού και αν θέλει να επιστρέψει κοντά της.

Όταν ο Μουχσίν διαπιστώνει πως η Ελίφ φοβάται την Αρζού, συμφωνεί η μικρή να μείνει μαζί τους. Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ και αφήνει υπονοούμενα για τους σκοπούς της Γκόντζα. Η Τουγτσέ φέρεται άσχημα στη Σεχέρ. Ο Σερντάρ τηλεφωνεί στην Γκόντζα και τη ρωτάει αν χρειάζεται κάτι. Εκείνη δεν μπορεί να μιλήσει ελεύθερα επειδή είναι μπροστά η Αρζού και ο Ερκούτ αλλά χαίρεται ιδιαίτερα με το τηλεφώνημα του Σερντάρ. Ο Ερκούτ και η Αρζού καταλαβαίνουν ότι μιλάει με τον Σερντάρ…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ