Σε χώρισε; 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους θα επιστρέψει!

Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις

Οι άντρες διαφέρουν από εμάς, κάτι το οποίο σαφώς γνωρίζεις. Η βασική μας διαφορά λοιπόν, είναι η συμπεριφορά μας σε έναν χωρισμό. Μπορεί λοιπόν τα αγόρια να μην παίρνουν συχνά την απόφαση αλλά όταν την πάρουν τα πράγματα είναι σοβαρά. Συνήθως χωρίζουν για άλλη γυναίκα (πάντα δηλαδή). Έλα όμως που κατά 99% θα γυρίσουν σε σένα. Παρακάτω σου έχω τους βασικούς λόγουςγια τους οποίους το κάνουν. Το αν εσύ θα δώσεις άφεση… είναι καθαρά δικό σου θέμα.

1. Δεν έκατσε η φάση με την καινούρια: Ενθουσιάστηκε, δοκίμασε και 5 νέες στάσεις στο σεξ μαζί της και σε άφησε γιατί πίστεψε ότι βρήκε τον έρωτα. Η καινούρια όμως, υπάρχει πιθανότητα να μην τον περιποιείται, να έχει αμέτρητες παρέες και να τη βλέπει σπάνια, και τελικά να προτιμήσει κάποιον άλλο! Ουπς πάλι μπακούρι έπειτα από τόσα χρόνια; Η καλογερική είναι βαριά κι αυτός το ξέρει από πρώτο χέρι, οπότε και πέφτει τηλεφωνάκι σε σένα. Θα τον δεχτείς όμως;

2. Είναι και το σεξ: Και εφόσον τον παράτησε η καινούρια θα μείνει χωρίς σεξ! Είναι δυνατόν; Φυσικά και θα έρθει σε επαφή μαζί σου για τα βασικά και αν τελικά δε βρεθεί κάτι άλλο στην πορεία ίσως και να είστε και πάλι μαζί. Προσοχή όμως, ο πρώτος πειρασμός που θα πέσει στο… διάβα του, θα τον αποσυντονίσει και το πουλάκι θα πετάξει! Πάλι…

3. Ζηλεύει: Είσαι κι εσύ όμως σατανάς. Μία εβδομάδα μετά ανεβάζεις φωτογραφία με σέξι νεαρό αγνώστων λοιπών στοιχείων και ως διά μαγείας τα σχόλια από τις δασκαλεμένες φίλες σου, αφήνουν διάφορα υπονοούμενα. Αν είναι έξυπνος, πιθανόν και να μην τσιμπήσει. Ωστόσο, επειδή ακόμα κι εμείς τα τσακάλια, συνηθίζουμε να αμφιβάλουμε για το παραμικρό, και εκεί ακριβώς συνίσταται το μεγαλείο μας, η προσέγγιση θα γίνει… καλού κακού. Είναι στο χέρι σου λοιπόν, αν θα χειριστείς σωστά το δωράκι που σου κάνει.

4. Το μετάνιωσε: Έκανε μία… απερισκεψία πάνω στην τρέλα του και τώρα το μετάνιωσε. Διότι αγαπητή μου, οι φίλοι του είναι όλοι δεσμευμένοι και δεν έχει παρέες να βγει, και οι καβάτζες του έχουν κάνει φτερά διότι τις είχε στον πάγο για χρόνια! Οπότε, από το να κάθεται τα Σαββατόβραδα μόνος στο σπίτι και να κλαίει, λέει να σου στείλει ένα μηνυματάκι να δει σε τι φάση είσαι.

5. Οι γονείς του: Έξαλλοι έγιναν όταν έμαθαν ότι σε χώρισε και έκτοτε ίσως και να μην του μιλάνε. Και είναι λογικό γιατί είσαι αξιαγάπητη και κορίτσι σαν εσένα δε θα ξαναβρεί! Οπότε, από το να χωριστεί η οικογένεια στα δύο, λέει να κάνει την υποχώρηση και να σε κάνει μάνα των παιδιών του! Τιμή σου.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ