3 μυστικά για εύκολο πακετάρισμα βαλίτσας!


Το να ετοιμάσεις μία βαλίτσα είναι μεγάλη υπόθεση, ειδικά τώρα που φεύγεις για Πάσχα και θες να πάρεις μαζί σου και βραδινά και πρωινά σύνολα. Δεν θα σου πω τι θα πάρεις αυτό το θέμα στο έχω κάνει ήδη ( Πάσχα στο χωριό, νησί , πόλη) αλλά θα σου πω tips για να πακετάρεις εύκολα και σωστά ώστε να πάρεις μαζί σου ότι ακριβώς χρειάζεσαι.

1.Οργάνωσε τις εμφανίσεις σου

Τι σημαίνει αυτό; Κάτσε και σκέψου που πας, τι θα κάνεις, τι χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου. Πόσα βραδινά, πόσα πρωινά, πόσα παπούτσια κλπ. Δεν έχει νόημα να πάρεις το αγαπημένο σου φόρεμα αν δεν έχεις που να το βάλεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις λιγότερα πράγματα, και τα σωστά παπούτσια.

2.Tύλιξε τα όλα σε roll on

O καλύτερος τρόπος είναι να πακετάρεις τα ρούχα σου σε roll on. Κερδίζεις ξεκάθαρα χώρο και το καλό είναι ότι δεν χρειάζεσαι σίδερο μόλις φτάσεις. Έτσι θα χωρέσεις ένα ακόμη ζευγάρι sneakers.

3. Πάρε περισσότερα φορέματα

Ναι είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις γιατί δεν χρειάζεσαι δύο items. Έχεις ένα φόρεμα και το look είναι έτοιμο. Επίσης πας και βόλτα το πρωί και στην εκκλησία το βράδυ άρα είσαι πανέτοιμη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ