Ζεστή στο γραφείο!


Οι βασικοί κανόνες για να καταφέρετε να υποστηρίξετε σωστά το πλέον απαραίτητο κομμάτι της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας και στον χώρο εργασίας! Γιατί όλα θέλουν τον τρόπο τους!

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο… γραφείο δεν είναι πάντα οι ιδανικές. Συχνά, η θέρμανση δεν είναι αρκετή, με αποτέλεσμα να νιώθετε το κρύωμα να σας χτυπά την πόρτα, ενώ πολλές φορές η ανάγκη να βγείτε για εξωτερικές δουλειές ή για κάποιο ραντεβού στη χειμωνιάτικη ψύχρα σάς αναγκάζει να θέλετε να φορέσετε κάτι πιο βαρύ από το κλασικό τοπ ή πουκάμισο. Φυσικά, τη λύση στο πρόβλημα του κρύου δίνουν τα πλεκτά.

Πώς, όμως, μπορείτε να τα φορέσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να μην δείχνετε προχειροντυμένη και, κυρίως, χωρίς να θυσιάσετε την άνεση για το στιλ;

• Μία απλή συνταγή είναι να αποφεύγετε τα ογκώδη πλεκτά που καθώς κινείστε και κάθεστε δημιουργούν περίεργους όγκους που παραμορφώνουν τη σιλουέτα σας, και να επενδύσετε σε πιο λεπτές υφές όπως το μερινό και το κασμίρ που συνδυάζουν την εμφάνιση με τη σωστή «μόνωση» κρατώντας σας ζεστή όλη μέρα.
• Αποφύγετε τα έντονα εμπριμέ και τα τολμηρά χρώματα και προτιμήστε σκούρες μπλε, γκρι, μπεζ, καφέ και μαύρες αποχρώσεις. Αν, παρόλα αυτά, θέλετε να δώσετε μια ζωντάνια στο look σας, προτιμήστε να βάλετε χρώμα στο πλεκτό και όχι στην μπλούζα, τη φούστα ή το παντελόνι σας.

• Η κλασική, στρογγυλή λαιμόκοψη, το «V» και τα ζιβάγκο είναι ιδανικά για το γραφείο. Αφήστε τα πιο άνετα στιλ, τύπου boyfriend για το Σαββατοκύριακο και επιλέξτε σχετικά στενές γραμμές. Τα πολύ μακριά μανίκια δεν κάνουν και τόσο επαγγελματικούς συνειρμούς, ενώ δυσκολεύουν την εργασία –καλό θα ήταν να τα αποφύγετε και να τα κρατήσετε για το σπίτι ή τις βόλτες σας.

• Τέλος, φροντίστε να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες περιποίησης των πλεκτών σας ώστε να είναι πάντα σε καλή κατάσταση και να διατηρήσουν τη φόρμα, το χρώμα και την υφή τους για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Από τη Βάνα Αντωνοπούλου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ