Ακαδημαϊκός υποστηρίζει ότι η oμoφυλoφιλiα οφείλεται σε σκουλήκι στον πρωκτo που τρέφεται με σπέpμα


Δήλωσε μάλιστα ότι κατασκεύασε ένα υπόθετο που σε «απαλλάσσει» από την oμoφυλoφιλiα

Μια ακαδημαϊκός από το Κουβέιτ δήλωσε ότι κατασκεύασε ένα υπόθετο που σε «απαλλάσσει» από την ομοφυλοφιλία.

Ο λόγος για τη Mariam Al-Sohel, η οποία εμφανίστηκε στο Scope TV για να εξηγήσει πώς λειτουργεί το ιατρικό φάρμακο που βασίζεται σε μια ισλαμική προφητεία.

«Ανακάλυψα θεραπευτικά υπόθετα που περιορίζουν τη σeξoυαλiκή επιθυμία των αγοριών του τρίτου φύλου», είπε. «Αλλά και των κοριτσιών του τέταρτου φύλου.»

Όταν ερωτήθηκε για το τι αναγνωρίζει ως τρίτο και τέταρτο φύλο, η Al-Sohel απάντησε: «Το τρίτο φύλο είναι τα θηλυπρεπή αγόρια και το τέταρτο οι αρρενωπές λeσβίeς».

Τόνισε μάλιστα ότι: «Αυτά όλα είναι επιστήμη, οπότε δεν πρέπει να ντρεπόμαστε.»

Σύμφωνα με τη Al-Sohel: «Η σeξoυαλiκή παρόρμηση αναπτύσσεται όταν ένα άτομο δέχεται σeξoυαλiκή επίθεση. Και μετά συνεχίζεται επειδή υπάρχει ένα σκουλήκι στον πpωκτo που τρέφεται με σπέpμα».

«Αυτό που έκανα ήταν να δημιουργήσω υπόθετα, τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους άνδρες που έχουν πρόβλημα. Αντιμετωπίζει αυτές τις παρορμήσεις εξοντώνοντας το σκουλήκι που τρέφεται με σπέpμα.»

H Al-Sohel συνέχισε να εξηγεί ότι ανακάλυψε δύο διαφορετικά υπόθετα – ένα υπόθετο για τους g…y άνδρες και ένα για τις λeσβieς. «Τα συστατικά είναι ακριβώς τα ίδια, διαφέρουν όμως σε χρώμα».

Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να είσαι LGBTI στο Κουβέιτ. Η g…y σeξoυαλiκή δραστηριότητα είναι παράνομη και τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο ή με έξι χρόνια φυλάκισης.

Πηγή: avmag.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ