Φέρε την ανοιξιάτικη φύση στο σπίτι σου με τρία απλά βήματα


Αυτά είναι τα χρώματα, τα αντικείμενα και οι υφές που θα φέρουν τη φύση στο σπίτι σου!

Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο για το καλοκαίρι; Κάνε τις διακοπές σου να κρατήσουν για… πάντα φέρνοντας τη χαλαρωτική επίδραση της φύσης στη διακόσμηση του σπιτιού. Τι κι αν μένεις στο κέντρο της πόλης; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα τρία παρακάτω στοιχεία και λίγες ημέρες χρόνο για να μεταμορφώσεις το σπίτι σου σε γαλήνιο θέρετρο.

Βήμα 1: Βάψε το σπίτι με χρώματα εμπνευσμένα από τη γη, τον ουρανό και τη θάλασσα

Τόλμησε μάλιστα να το κάνεις με έναν σύγχρονο, αναπάντεχο τρόπο όπως είναι το color block. Διάλεξε, για παράδειγμα μια κουζίνα στο χρώμα του φασκόμηλου, με πάτωμα σε γκρι-μπεζ τσιμεντοκονία και μην ξεχνάς την minimal πολυτέλεια που αποπνέει το λευκό δίπλα σε κάθε είδους φυσική απόχρωση. Αν επιλέξεις να αφήσεις τους τοίχους λευκούς, έχεις ήδη μια τέλεια βάση που μπορείς να τονίσεις με χρώματα όπως τα απαλά μπεζ, την ώχρα, το γαλάζιο, το μπεζ και το πράσινο.

Βήμα 2: Τοποθέτησε φυτά εσωτερικού χώρου και έργα τέχνης σε κάθε δωμάτιο

Είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να φέρεις τη φύση στο σπίτι! Ξεκίνα από έναν μικρό αριθμό εύκολων στη συντήρηση φυτών εσωτερικού χώρου και σταδιακά αύξησέ τον. Θα διαπιστώσεις, άλλωστε, πως είναι εθιστικό! Όσο περισσότερα έχεις, τόσο πιο ζωντανό θα μοιάζει το σπίτι σου. Διάλεξε ακόμα τους κατάλληλους πίνακες, ή αφίσες με θέματα από τη φύση, για να αναδείξεις το νέο θεματικό πυρήνα του σπιτιού σου.

Βήμα 3: Πρόσθεσε φυσικές υφές σε έπιπλα, αντικείμενα και υφάσματα

Αν θες να κάνεις το σπίτι να θυμίζει λίγο περισσότερο τη φύση, εισήγαγε στο σχεδιασμό του φυσικές υφές! Τοποθέτησε μπεζ ψηφίδες από βότσαλα στο μπάνιο, επίλεξε λευκά είδη από φυσικά υφάσματα όπως βαμβάκι και λινό. Ανάδειξε τον καναπέ με πλεκτά μαξιλάρια, ριχτάρια, λεπτομέρειες από γούνα. Χρησιμοποίησε ματ βερνίκι στα ξύλινα έπιπλα για να αναδείξεις το φυσικό ξύλο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ