7 Δεκεμβρίου 2025

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 14χρονου


Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση 14χρονου από την περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής (19/9).

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Στις 19/09/25, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκαν από χώρο φιλοξενίας στη περιοχή
του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης ο Μοχαμάντ – Mohammad (επ.) Λάνο-Lano (ον.),14
ετών και ο Μαγλούντ-Malwood (επ.) Σαρντάρ-Sardar (ον.), 14 ετών, ιρακινής καταγωγής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 20/09/2025, για την εξαφάνισή τους και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Ο Μοχαμάντ – Mohammad (επ.) Λάνο-Lano (ον.) έχει ύψος 1,65μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Ο Μαγλούντ-Malwood (επ.) Σαρντάρ- Sardar (ον.) έχει ύψος 1,70μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ