Τα 12 ζώδια διασκεδάζουν στα μπουζούκια. Πώς θα ξεχωρίσεις το καθένα;


Όσο και να μην τα συμπαθεί κάποιος ή να μην τρελαίνεται και τόσο για τα λαϊκά τραγούδια, κάπου, κάπως, κάποτε, έχει βρεθεί σε μια πίστα και μάλιστα διασκέδασε μέχρι το πρωί. Πώς θα ξεχωρίσεις τα 12 ζώδια στα μπουζούκια; Είναι απλό. Το καθένα θα έχει και διαφορετική συμπεριφορά.

Ο Κριός θα έχει αγκαλιά τον Τοξότη και θα πίνουν μαζί χωρίς σταματημό, θα κάνουν τρέλες και θα χορεύουν.

Ο Ταύρος θα είναι αυτός που θα τρώει όλους τους ξηρούς καρπούς και τα φρούτα (αν το τραπέζι είναι πιο… καλό).

Ο Δίδυμος θα μιλάει με όλους και με… όλες, θα κάνει δημόσιες σχέσεις και θα φλερτάρει ασυστόλως.

Ο Καρκίνος θα έχει αγκαλιά τον Ιχθύ και μαζί θα κλαίνε για την καψούρα τους, αφιερώνοντας στο άλλο τους μισό όλα τα τραγούδια.

Ο Λέοντας θα είναι πρώτο τραπέζι πίστα μαζί με τον Ζυγό. Και οι δυο θα φλερτάρουν και θα προσπαθούν να τραβήξουν πάνω τους την προσοχή όλων! Μαζί με τον Τοξότη παίζει να ανέβει στην πίστα για να βγάλουν (οπωσδήποτε) selfie με τον τραγουδιστή…

Η Παρθένος θα τσεκάρει αν είναι καθαρό το μαγαζί, τα ποτά και φυσικά αν είναι καθαρές οι τουαλέτες και θα γκρινιάζει, ενώ θα βγάλει και το απολυμαντικό μαντιλάκι από την τσάντα του για να καθαρίσει το τραπέζι και την καρέκλα που κάθεται.

Ο Σκορπιός θα είναι σε ένα απομονωμένο τραπέζι, θα πίνει το ποτό του και θα τσεκάρει τους πάντες γύρω του.

Ο Υδροχόος, μαζί με τον Αιγόκερω είναι οι τύποι που δεν ήθελαν να πάνε στα μπουζούκια, αλλά αφού ο κολλητός κάνει το bachelor πάρτι εκεί, δεν είχαν άλλη επιλογή…

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ