Ο Τσιτσιπάς αποθεώθηκε από τον Τζόκοβιτς. Το ευχαριστώ του Σέρβου στα ελληνικά – video


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποτελεί έμπνευση για τον ίδιο, με τον Σέρβο τενίστα να τον αποθεώνει και να τον ευχαριστεί στα ελληνικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε τρομερή πορεία στο τουρνουά της Μαδρίτης, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, αφού πρώτα απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Τζόκοβιτς με 2-0 σετ στον τελικό, ωστόσο κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου, αλλά και του Σέρβου, ο οποίος αποθέωσε τον Στέφανο για τα όσα έχει καταφέρει σε τόσο νεαρή ηλικία. «Βασιλιάς» ο Τζόκοβιτς! Εξαιρετικός ο Τσιτσιπάς

«Πρώτα από όλα θέλω συγχαρώ τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Μας εμπνέεις με αυτά που κάνεις. Το άξιζες. Ήταν σπουδαία η απoδοσή σου. Ευχαριστώ τους διοργανωτές και την οργανωτική επιτροπή. Συγχαίρω την ομάδα του Νόβακ. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου. Τον κόσμο που ήρθε. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για εσάς. Εκτιμάτε το τένις και είναι πολύ σημαντικό να παίζεις σε αυτό το περιβάλλον. Ξέρετε να βλέπετε τένις και δεν είναι εύκολο να βρεις κοινό να ξέρει τι βλέπει. Ελπίζω να είμαι εδώ και του χρόνου», είπε ο Τσιτσιπάς στον Τζόκοβιτς.

Από την πλευρά του, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου αποθέωσε τον Τσιτσιπά και μίλησε, μάλιστα, στα ελληνικά. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο για τα ωραία του λόγια. Είσαι σίγουρα ο νέος σταρ του τένις με λαμπρό μέλλον. Είμαι μάρτυρας του μεγαλείου σου! Αυτό που θέλω να πω είναι για την προσωπικότητά σου και την οικογένειά σου. Σε ξέρω από πολύ μικρό. Ευχαριστώ φίλε!»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ