MasterChef: Αυτός είναι ο αθέατος πρωταγωνιστής του Mystery Box (photos)


To MasteChef κατάφερε και φέτος να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Υπάρχει όμως ένας αφανής ήρωας, ο οποίος ευθύνεται για τις εκπλήξεις που κρύβονται κάτω από κάθε Mystery Box που ανοίγουν οι διαγωνιζόμενοι και καλούνται να ανταπεξέλθουν στις μαγειρικές τους δοκιμασίες.

Ο λόγος για τον Χάρη Αντωνόπουλο, ο οποίος είπε το «ναι» στο MasterChef καθώς είναι δεκτικός σε νέες προκλήσεις κι εμπειρίες. Εκείνος είναι υπεύθυνος για την ιδέα που θα υλοποιήσουν οι παίκτες για την εκάστοτε δοκιμασία, αλλά και για τον συντονισμό και την οργάνωση των υλικών που απαιτούνται.

Ακόμη, ο Χάρης Αντωνόπουλος είναι υπεύθυνος και για τις αντιγραφές πιάτων κατά τη δοκιμασία αποχώρησης, με εκείνον να κάνει επίσης μεγάλη προετοιμασία για την υλοποίηση κάθε δοκιμασίας

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε αν θα ήθελε να είναι κριτής σε κάποιο επόμενο MasterChef, σχολίασε τις εντάσεις των παικτών και εξομολογήθηκε αν η συμμετοχή σε κάποιον μαγειρικό διαγωνισμό βοηθά στην επαγγελματική πορεία κάποιου.

Οι αποκαλύψεις του στην ακόλουθη gallery.

Τα δικά σας καθήκοντα του Beverage manager εκτελούσε σε προηγούμενους κύκλους του ο νυν κριτής Λεω­νίδας Κουτσόπουλος. Θα βλέπα­τε και εσείς θετικά μια ενδεχόμενη συμμετοχή σας στην κριτική επι­τροπή του παιχνιδιού;

Σας ενοχλεί όταν παρατηρείτε εντάσεις μεταξύ των παικτών;

Θεωρείτε ότι η συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής βοηθά επαγγελματικά έγαν νέο άνθρωπο που θέλει να γίνει σεφ;

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ